Connect with us

aktuelno

PREOKRET POSLE SKANDALA: Misice Albanije i tzv. Kosova podigle tri prsta!

Published

on

Nakon skandaloznog gesta srpske misice na Izboru za mis Interkontinetal u Egiptu, njena albanska koleginica iz takmičenja pokazala je srpski simbol, tri prsta.

Iste noći kada su misice pozirale pokazujući dvoglavog orla, pozirale su i sa podignuta tri prsta, govore fotografije koje je redakcija Kurira ekskluzivno dobila.

Naime, albanska predstavnica, kao i predstavnica lažne države Kosovo su u druženju sa srpskom misicom pokazale tri prsta na fotografijama, što su albanski mediji dočekali na nož, i osudili njihovo ponašanje.

Valentina Petrović i albanska misica Frontina Gaši, kao i predstavnica lažne države Kosovo, Besa Čitaku, napravile su skandal o kom bruje svi regionalni mediji. Albanski mediji najstrože su osudili ponašanje svoje predstavnice.

Srpska mis, Valentina, izvinila se domaćoj javnosti zbog pokazivanja dvoglavog orla.

Devojke su očigledno napravile neslanu šalu i napravile skandal na dve strane.

Podsetimo, Vesna de Vinča se oglasila za Kurir i otkrila da su zahtevali da srpska predstavnica bude vraćena sa takmičenja:

“Zatečni smo i zbunjeni time što smo i mi videli. Kontaktirali smo našu predstavnicu i ona nam je poslala obaveštenje koje je postavila na svoj Instagram profil. Nakon tog čina, i mi smo, a i Valentina tražili od organizatora da bude vraćena sa takmičenja”, poručila je De Vinča.

Izvor: Kurir
Foto: Privatna Arhiva; Društvene mreže

Advertisement