Chicago, IL
63°
Clear
5:26 am8:07 pm CDT
Feels like: 63°F
Wind: 0mph NNE
Humidity: 70%
Pressure: 29.81"Hg
UV index: 0
5 am6 am7 am8 am9 am
61°F
61°F
59°F
63°F
68°F
SunMonTueWedThu
68°F / 59°F
84°F / 63°F
82°F / 63°F
73°F / 57°F
75°F / 57°F

Published 3 days ago

By Serbian Times

PREMINULA MAJKA OSUMNJIČENOG ZA DANKINO UBISTVO: Posle hapšenja muža i sinova ostala sama!

Majka osumnjičenog za ubistvo dvogodišnje devojčice Danke Ilić, Svetlana Dragijević, preminula je danas u svom porodičnom domu u Zlotu, prenosi Kurir.

-Njoj je danas iznenada pozlilo i ona je preminula u svojoj kući u kojoj je inače od 4. aprila živela sama, pošto je policija uhapsila njenog sina Dejana Dragijevića (50), zbog sumnje da je ubio Danku Ilić. Dva dana kasnije, policija je uhapsila i njenog muža Radoslava, ali i mlađeg sina Dalibora – kaže izvor i podseća da je Dalibor Dragijević umro u pritvoru.

Svetlana je, podsetimo, ranije za medije pričala da ne veruje da je njen sin ubio Danku. Takođe, ona je isticala da je bolesna i da je lošeg zdravlja.

-Bespomoćna sam i bolesna. Pala sam ispred kuće na stepeništu i onesvestila se, sada ugruvana danima ležim u krevetu. Niko me više ne posećuje. Ponekad neko dođe iz komšiluka, ali retko, baš kad imaju vremena. Život mi je skroz upropašćen. Jednog sam sina sahranila, drugi je u zatvoru, Rade zatvoren. Ja ni do doktora ne mogu da odem sama. Snalazim se kako znam i umem – pričala je tada Svetlana Dragijević, koja je samo jednom u Višem javnom tužilaštvu od kada se zločin dogodio u prisustvu tadašnjeg advokata Nebojše Živanovića dala iskaz da o ubistvu male Danke ništa nezna i dobila status povlašćenog svedoka.

PROČITAJTE VIŠE:

“UNUK KAD VIDI NA TELEVIZIJI NJENU SLIKU VIČE: DANKA DANKA”: Deda male devojčice sav potresen, svi ukućani plaču!

“LJUBAVI NAŠA, NISU NAM DALI DA BUDEMO SREĆNI”: Roditelji Danke Ilić uputili emotive reči za ćerkin rođendan! (FOTO)

NOVA ODLUKA TUŽILAŠTVA U ZAJEČARU: Osumnjičeni za ubistvo Danke Ilić upućeni na psihijatrijsko veštačenje!

Izvor: Kurir
Foto: Kurir Televizija, Kurir.rs/S.N.

YOU MAY LIKE