Chicago, IL
64°
Sunny
6:08 am7:31 pm CDT
Feels like: 64°F
Wind: 8mph E
Humidity: 34%
Pressure: 30.01"Hg
UV index: 0
8 pm9 pm10 pm11 pm12 am
61°F
57°F
52°F
52°F
50°F
TueWedThuFriSat
70°F / 61°F
66°F / 50°F
57°F / 46°F
55°F / 43°F
54°F / 41°F

Published 2 years ago

By Antonije Kovačević

PRAVO IZ HOLIVUDA NA HRVATSKU TELEVIZIJU: Srpski glumac Nikola Đuričko nova zvezda Una TV!

Na internet sajtu hrvatske UNA televizije najavljeno je kako u njihove redove dolazi proslavljeni srpski glumac Nikola Đuričko, koji je nedavno zablistao un ulozi Jurija u hit seriji Stranger Things.

“Nakon nekoliko vodećih voditeljskih imena, UNA televizija s velikim zadovoljstvom najavljuje još jedno pojačanje u svom timu, glumca Nikolu Đurička koji će uskoro ravno iz Hollywooda stići u studio Une”, napisali su.

Dodali su i kako će Đuričko imati ulogu voditelja show programa koji bi se trebao emitovati od jeseni.

“Kada se kaže Hollywood, onda verojatno ljudi odmah pomisle na mene jer ja živim u Hollywoodu, a kada se doda i ludiranje (korijen riječi ludus-igra), onda više nema dileme da sam ja u pitanju. Tako da nije bilo dvoumljenja ni s jedne ni s druge strane oko toga tko bi mogao biti voditelj ovog svjetskog, a od sada i našeg show programa”, rekao je Đuričko.

Una TV otpustila većinu novinara u Zagrebu

Hrvatski Index, međutim, u svom tekstu dodaje kako je pomenuta Una TV, nakon što su kablovski operatori u Hrvatskoj četvrti put odgodili odluku o emitovanju njenog programa, a neki ih i odbili, najavili reorganizaciju poslovanja i smanjenje broja zaposlenih.

Svi zaposleni u zagrebačkom dopisništvu, uključujući i one koji se nalaze na godišnjem odmoru, pozvani su u redakciju na hitan sastanak. Odluka uprave s popisom radnih mjesta koja se ukidaju okačena je na oglasnoj tabli zagrebačkog dopisništva uz napomenu da stupa na snagu ove nedelje, objavio je u ponedjeljak Jutarnji list.

Iz Une TV su saopštili kako, uprkos velikom rastu gledanosti u regionu i najavljenoj ambicioznoj programskoj šemi od jeseni, njenu misiju i viziju trenutno nije moguće provesti na hrvatskom tržištu, a glavna prepreka je nemogućnost da program postane dostupan svim gledaocima.

Ostaje da se vidi da li će angažovanje Nikole Đurička pokrenuti stvari na bolje kada je u pitanju Una TV.

Izvor: Index Foto: Stranger Things

YOU MAY LIKE