Chicago
41°
Mostly Cloudy
6:56 am5:13 pm CST
Feels like: 34°F
Wind: 15mph WSW
Humidity: 79%
Pressure: 29.9"Hg
UV index: 0
WedThuFri
41/36°F
43/32°F
34/25°F

Published 2 years ago

By admin

PRAVI DOSIJE X: Pentagon konačno objavio veliki izveštaj o neobjašnjivim susretima sa NLO! (VIDEO)

Američke vlasti u petak su donele novi izveštaj o neidentifikovanim letećim objektima, koji su u SAD prvi put primećeni 2004. godine.

Američke vlasti još uvek nemaju objašnjenje za skoro sve neidentifikovane leteće objekate koji su primećeni pre više od dve decenije i koje je istraživala radna grupa Pentagona, navodi se u izveštaju objavljenom u petak. Ovi navodi će verovatno podstaći teoriju o mogućim posetama bića sa drugih svetova.

Među neobjašnjivim incidentima našla su se tri video snimka vazdušnih pojama, koje je snimila američka mornarica, prenosi Njujork Tajms.

Ukupno 143 izveštaja prikupljenih od 2004. godine ostali su bez objašnjenja, navodi se u dokumentu koji je objavila kancelarija direktora Nacionalne obaveštajne službe.

Od toga, 21 izveštaj prikazuje pojavu tehholoških kapaciteta koji su u Sjedinjenim Državama nepoznati. Objekti se kreću bez vidljivog pogona ili sa ubrzanjem, za koje se veruje da prevazilaze sve mogućnosti Rusije, Kine ili drugih svetskih sila.

Nema dokaza da bilo koja od ovih epizoda uključuje tajni američki program naoružanja, nepoznatu tehnologiju iz Rusije ili Kine, čak ni vanzemaljske posete. Ipak, vladin izveštaj ne isključuje objašnjenja ovog tipa.

Umesto toga, zvaničnici su izneli plan za razvijanje boljeg programa za posmatranje i prikupljanje podataka o budućim neobjašnivim pojavama. Neuspeh da se donese zaključak o ovim epizodama pokrenuo je pitanje koliko ih administracija ozbiljno shvata, te da li je okupljena odgovarajuća naučna ekspertiza, koja može da donese adekvatne zaključke.

Trenutno je premalo podataka kako bi bilo kakvi zaključci postojali, naveli su zvaničnici SAD. Ipak, stručnjaci i entuzijasti imaju objašnjenja koja se kreću od od svakodnevnih pojava – do vanzemaljskih – a izveštaj nije učinio mnogo da potkrepi ili odbaci ovakve teorije.

Zvaničnici SAD nisu bili voljni da priznaju mogu li fenomeni da se objasne kao vanzemaljske aktivnosti, što je shvaćeno kao signal da ne podržavaju takvu vrstu teorija. Ipak, mnogi smatraju da se zaključci o pojavi vanzemaljskih poseta mogu očekivati u anrednom periodu, budući da drugih objašnjenja nema.

PRATITE NAS I NA INSTAGRAMU:

Izvor: Nova.rs
Foto: Wikimedia Creative Commons, Printscreen YouTube

YOU MAY LIKE

KAKVA SCENA USRED AMERIKE: Najveći MMA borac svih vremena završio karijeru uz “Himnu za spas Srbije”! (VIDEO)
SRBIN KOJI RADI ZA FBI OTKRIVA KAKO IZGLEDA NJEGOV ŽIVOT: Ne spava po 9 dana, govori 10 jezika i pravi je genije!
A NIKO JOJ NIJE VEROVAO: Srpska pevačica sinoć je bila na dodeli Gremija sa Bijonse i Adel!
UGLEDNI LEKAR SUPRUZI NANEO STRAŠNE POVREDE: Dobio 30 dana pritvora, isplivali jezivi detalji!
ZOVU JE “KRALJICA TROTOARA”: Švajcarski mediji srpsku pevačicu proglasili najpopularnijom prostitutkom!
AMERIKANKA IZVREĐALA NOLETA I SRPSKI NAROD: Ne priznajem Đokovićevu titulu, Srbi imaju sindrom žrtve!
VELIKI DAN ZA NJUJORŠKE SRBE: Patrijarh služio prvu liturgiju u crkvi Svetog Save otkako je ona izgorela na Uskrs 2016. godine (VIDEO)
MOŽE SE ŽIVETI OD UMETNOSTI U SRBIJI: Svojim slikama i lepotom Danica napravila ozbiljan biznis na društvenim mrežama!