Chicago
10°
Clear
7:04 am5:02 pm CST
Feels like: -4°F
Wind: 11mph WNW
Humidity: 48%
Pressure: 30.48"Hg
UV index: 0
TueWedThu
12/5°F
27/19°F
30/5°F

Published 15:51

By admin

POZNATI REPER OPLJAČKAO BALKANCA NA FLORIDI: Jeli kod njega ćevape, pa mu oteli 21.000 dolara!

Američka policija uhapsila je u St Pitersburgu (Florida) poznatog repera Fransou Hestera (26), zvanog Frenči, zbog sumnje da je sa izvesnim Bajrom Bajrićem (26), koji je poreklom iz bivše Jugoslavije, opljačkao Bekira Hrnjića, vlasnika restorana na Floridi!

Bajrić je često jeo ćevape u “Mediteranskom restoranu”, koji je među građanima ovog turistiškog mesta poznat i kao “Srpski mediteranski restoran”, pa ga je tipovao svom prijatelju reperu Frenčiju!

Reper je potom upao u restoran kod Hrnjića, pretukao ga pištoljem i oteo mu 21.500 dolara u kešu!

https://www.facebook.com/serbiantimes/posts/782313912423622

Vrebao pazar

Kako prenose američki portali, Bajrić je još u martu ispričao prijatelju Frenčiju da Hrnjić ima mnogo posla u restoranu i da uvek ima dosta novca kod sebe.

Bajrić je često dolazio u restoran i upoznao se sa vlasnikom. Primetio je da vlasnik restorana, kad zatvara lokal, ne ostavlja pazar u kasi, već da sve pare nosi kući. Bajrić je to sve ispričao svom prijatelju Frenčiju, mladom reperu. Njih dvojica su se zatim dogovorili da Bajrić posmatra kog dana će biti više pazara u restoranu, pa da odmah o tome obavesti Frenčija – prenose američki portali, i dodaju:

Bajro je tako danima sedeo u restoranu i posmatrao koliko ima gostiju i koliko je bilo pazara. Bio je 23. mart kad je Bajrićo procenio da je gazda imao dobar pazar, pa je odmah javio Frenčiju da može da krene u akciju.

Frenči je iste večeri uzeo pištolj i krenuo da opljačka Hrnjića.

U trenutku kada je restoran bio ispražnjen, pred zatvaranje, reper je uleteo u lokal i prišao vlasniku, dok je Bajrić ostao napolju da čuva stražu. Frenči je zatim repetirao pištolj i uperio ga Srbinu u glavu, tražeći mu pare. Srbin je u početku odbijao da mu preda pare, pa ga je Frenči više puta udario drškom pištolja u glavu. Isprebijani Balkanac mu je zatim predao sav pazar, oko 21.500 dolara, i Frenči je sa Bajrićem pobegao, preneli su portali.

https://www.facebook.com/serbiantimes/posts/780830785905268

Priznao pljačku

Zanimljivo je da je Hrnjić prepoznao repera i odmah je kazao policajcima ko ga je opljačkao, pa je Frenči narednih dana završio iza rešetaka. Ubrzo zatim uhapšen je i Bajrić.

Na saslušanju u policiji Frenči je priznao da je zajedno sa Bajrićem opljačkao vlasnika restorana. Njih dvojica su optužena za zaveru i pljačku – pišu portali.

Inače, Frenči važi za jednog od najtalentovanijih mladih repera u SAD, a 2019. godine je već bio u zatvoru zbog pljačke. Po izlasku iz zatvora snimio je album “First dej aut”.

Uoči pljačke snimio novu pesmu

Fransoa Hester Frenči je tri dana pre pljačke, 20. marta, na Instagramu podelio svoj novi muzički spot za pesmu “Tačdaun”. Tu pesmu snimio je u okviru novog albuma “Rent Dju”.

PRATITE NAS I NA INSTAGRAMU:

https://www.instagram.com/p/COpswqrq7yy/?utm_source=ig_web_copy_link

Izvor: StPeteCatalyst.com
Foto: Printscreen YouTube / OTM

YOU MAY LIKE

KOLUMNA, KOVAČEVIĆ: Đokovićev put kojim se ređe ide, popločan očevim glupostima, našim kompleksima i svetskom zaverom
ENVER KRENUO NA HODOČAŠĆE U MEKU: Srbi me zaustavljaju na putu, časte ručkom, plate smeštaj!
BRITANSKI NOVINAR OPISAO NOLETOV PUT DO VRHA: "Diskvalifikovan, zabranjen, deportovan" i na kraju najbolji!
PATRIJARH STIGAO U ČIKAGO, DOČEKALA GA DECA I PESMA: "Najveće moje zadovoljstvo je susret sa braćom i sestrama, susret sa ljudima"
“ON JE NAJVEĆI KOJI JE IKADA DRŽAO REKET”: Cicipas se poklonio Noletu: Hvala ti što me činiš boljim!
ISPLIVALO TELO NA PLAŽI: Policija ispituje da li je u pitanju Ana Volš!
IVANIŠEVIĆ OTVORIO DUŠU: Nole može da urla i da me psuje, ali mora da pobeđuje, i ja sam bio lud!
PREOKRET U AUSTRALIJSKIM MEDIJIMA: Histerija oko Srđana Đokovića dobila novu dimenziju!