Connect with us

Dijaspora

POZNATI REPER OPLJAČKAO BALKANCA NA FLORIDI: Jeli kod njega ćevape, pa mu oteli 21.000 dolara!

Published

on

Američka policija uhapsila je u St Pitersburgu (Florida) poznatog repera Fransou Hestera (26), zvanog Frenči, zbog sumnje da je sa izvesnim Bajrom Bajrićem (26), koji je poreklom iz bivše Jugoslavije, opljačkao Bekira Hrnjića, vlasnika restorana na Floridi!

Bajrić je često jeo ćevape u “Mediteranskom restoranu”, koji je među građanima ovog turistiškog mesta poznat i kao “Srpski mediteranski restoran”, pa ga je tipovao svom prijatelju reperu Frenčiju!

Reper je potom upao u restoran kod Hrnjića, pretukao ga pištoljem i oteo mu 21.500 dolara u kešu!

📣📣📣 U polupismenom tekstu objavljenom u listu čiji je vlasnik jedan od članova Uprave, Goran Veselinović, saznajemo da…

Posted by Serbian Times on Saturday, May 8, 2021

Vrebao pazar

Kako prenose američki portali, Bajrić je još u martu ispričao prijatelju Frenčiju da Hrnjić ima mnogo posla u restoranu i da uvek ima dosta novca kod sebe.

Bajrić je često dolazio u restoran i upoznao se sa vlasnikom. Primetio je da vlasnik restorana, kad zatvara lokal, ne ostavlja pazar u kasi, već da sve pare nosi kući. Bajrić je to sve ispričao svom prijatelju Frenčiju, mladom reperu. Njih dvojica su se zatim dogovorili da Bajrić posmatra kog dana će biti više pazara u restoranu, pa da odmah o tome obavesti Frenčija – prenose američki portali, i dodaju:

Bajro je tako danima sedeo u restoranu i posmatrao koliko ima gostiju i koliko je bilo pazara. Bio je 23. mart kad je Bajrićo procenio da je gazda imao dobar pazar, pa je odmah javio Frenčiju da može da krene u akciju.

Frenči je iste večeri uzeo pištolj i krenuo da opljačka Hrnjića.

U trenutku kada je restoran bio ispražnjen, pred zatvaranje, reper je uleteo u lokal i prišao vlasniku, dok je Bajrić ostao napolju da čuva stražu. Frenči je zatim repetirao pištolj i uperio ga Srbinu u glavu, tražeći mu pare. Srbin je u početku odbijao da mu preda pare, pa ga je Frenči više puta udario drškom pištolja u glavu. Isprebijani Balkanac mu je zatim predao sav pazar, oko 21.500 dolara, i Frenči je sa Bajrićem pobegao, preneli su portali.

Svetlana Marinković je živi dokaz da život ponekad može da Vas odvede čudnim putevima ali da, ako ste dovoljno uporni i…

Posted by Serbian Times on Wednesday, May 5, 2021

Priznao pljačku

Zanimljivo je da je Hrnjić prepoznao repera i odmah je kazao policajcima ko ga je opljačkao, pa je Frenči narednih dana završio iza rešetaka. Ubrzo zatim uhapšen je i Bajrić.

Na saslušanju u policiji Frenči je priznao da je zajedno sa Bajrićem opljačkao vlasnika restorana. Njih dvojica su optužena za zaveru i pljačku – pišu portali.

Inače, Frenči važi za jednog od najtalentovanijih mladih repera u SAD, a 2019. godine je već bio u zatvoru zbog pljačke. Po izlasku iz zatvora snimio je album “First dej aut”.

Uoči pljačke snimio novu pesmu

Fransoa Hester Frenči je tri dana pre pljačke, 20. marta, na Instagramu podelio svoj novi muzički spot za pesmu “Tačdaun”. Tu pesmu snimio je u okviru novog albuma “Rent Dju”.

PRATITE NAS I NA INSTAGRAMU:

Izvor: StPeteCatalyst.com
Foto: Printscreen YouTube / OTM

Advertisement