Connect with us

aktuelno

“POTERA” ZA PAMĆENJE: Penzionerka osvojila 700.000 dinara i postavila novi rekord!

Published

on

Novosađanka Ljiljana Radulović Dimitrov (67) postigla je pravo malo čudo u kvizu “Potera” kao prva žena i drugi takmičar posle Siniše Vulića kome je pošlo za rukom da odbrani čak 700.000 dinara.

Kako je objasnila ova profesorka u penziji, za “Poteru” su je prijavila deca, uproks tome što nije planirala da se prijavljuje bilo gde posle “Slagalice” u kojoj je učestvovala.

– Bila sam učesnik “Slagalice” pre četiri godine, gde su me svi otpisali kada sam se pojavila. Na kraju sam stigla do 4. mesta i rekla sam sebi da neću više učestvovati. Međutim, deca su me ponovo prijavila jer sam ja mirovala četiri godine kao olimpijac – kazala je Ljiljana za Kurir.

Nikada nijedna dama u našoj zemlji nije uspela da osvoji ovu svotu novca, a profesorka u penziji je impresionirala sve smirenošću i znanjem.

Nakon što je osvojila 700.000 dinara Ljiljana je čula gromoglasan aplauz divljenja svih u studiju.

„Ljiljana, vi jeste super žena“, poručila je tragačica.

Ubrzo je usledila i čestitka voditelja Jovana Memedovića.

„Svaka vam čast. Ovo se stvarno retko dešava“, poručio je voditelj.

Profesorka u penziji godinama je predavala ustav i pravo u Gimnaziji “Jovan Jovanović Zmaj” u Novom Sadu, koju je i sama pohađala. Sada dane provodi uzgajajuci cveće i željno isčekuje odmor sa svojim unucima.

Izvor: Luftika Foto: Printscreen / RTS

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Advertisement