Chicago, IL
45°
Clear
6:30 am5:36 pm CST
Feels like: 43°F
Wind: 5mph NNE
Humidity: 57%
Pressure: 29.87"Hg
UV index: 0
7 am8 am9 am10 am11 am
43°F
45°F
43°F
46°F
50°F
TueWedThuFriSat
68°F / 27°F
32°F / 23°F
46°F / 32°F
52°F / 39°F
61°F / 46°F

Published 1 year ago

By admin

POSLEDNJI NOVOGODIŠNJI NASTUP: Pevač pronađen mrtav nakon svirke, sumnja se na samoubistvo

Pevač i klavijaturista sa juga Srbije, Dača Ibraimović, pronađen je mrtav posle proslave Nove godine. Kako se nezvanično saznaje, on je svirao u jednom lokalnom restoranu i posle toga je, kako se sumnja, izvršio samoubistvo.

– Imao je porodicu, bili su srećni. Prosto ne mogu da verujem da se ovako nešto desilo. Svi smo u šoku, mi kao prijatelji, kolege, a porodici ne mogu ni da zamislim kako je – kaže jedan prijatelj.

Dača Ibrahimović, Pevač, Pirot

– Niko od muzičarovih prijatelja i kolega nije mogao za njega da pomisli da bi sebi oduzeo život. Prijatelji su ubeđeni da je živeo normalnim, skromnim životom i da je time bio i zadovoljan – izjavili su.

Od mladog muzičara iz Pirota se opraštaju i na društvenim mrežama sa velikim bolom i tugom.

– Ostala sam bez teksta. Počivaj u miru neka te anđeli čuvaju brate moj. Izgubiti tebe prvenstveno kao čoveka i prijatelja je veliki gubitak. Moj druže i brate moj neka te anđeli čuvaju, počivaj u miru!

– Nađi svoj mir i počivaj u njemu dragi naš,uvek cu te pamtiti po vedrini i osmehu,prerano si napustio ovaj svet. Nema reči utehe kad odlaze voljeni!

– Zašto brate?

SOS telefon za pomoć osobama koje razmišljaju o samoubistvu

Broj 0800/309-309, opcija 1, SOS telefon je koji radi 24 sata, a na koji se javljaju stručnjaci za sprečavanje samoubistva – lekari Klinike za psihijatrijske bolesti „Dr Laza Lazarević“.

Služba urgentne psihijatrije prima pacijente 24 sata bez zakazivanja, bez knjižice i bez plaćanja, a Centar za mentalno zdravlje od 9 do 18 prima bez zakazivanja.

Izvor: Blic
Foto: Facebook/ Ringier

YOU MAY LIKE