Chicago
37°
Rain
6:53 am5:15 pm CST
Feels like: 28°F
Wind: 12mph NE
Humidity: 92%
Pressure: 29.77"Hg
UV index: 0
FriSatSun
34/21°F
43/27°F
46/30°F

Published 4 weeks ago

By Serbian Times

POSLEDNJA PORUKA NA FLAŠI ŠAMPANJCA: “Mi smo kreatori naših života”, napisala Ana!

U kući Ane Volš, Beograđanke za kojom se u Bostonu traga od 4. januara, pronađena je Anina poruka na kutiji šampanjca koja ja je ostala u njihovoj trpezariji u novogodišnjoj noći, a na društvenim mrežama objavljena je fotografija te poruke.

„Vau! 2022… Kakva godina! Pa ipak i dalje smo ovde i zajedno! Hajde da učinimo 2023. najboljom do sada! Mi smo kreatori naših života… hrabrost, ljubav, istrajnost, saosećajnost i radost. S ljubavlju, Ana“, piše crvenim slovima na jednoj strani kutije za šampanjac, dok je na drugoj isprisano: „Gem Ana Brajan 2023!“

Kutija se nalazi u trpezariji Anine i Brajanove kuće u Kohasetu, za koju se čini da je ostala ista od žurke za Novu godinu, kojoj je prisustvovao i porodični prijatelj Gem Mutlu.

PRATITE NAS I NA FEJSBUKU:

Mutlu je ranije za američke medije ispričao da ništa nije bilo čudno tokom dočeka Nove godine, da su se grlili, slavili i nazdravljali, kao što se obično to radi tokom dočeka Nove godine.

„Puno se radovalo Novoj godini. Nije bilo naznaka bilo čega osim proslave Nove godine, problemi su ostavljeni sa strane“, rekao je on za WBZ-TV. Otišao je iz kuće Volševih oko 1.30 sati, a Brajan je ispričao da ga je supruga probudila malo posle 6 sati ujutru i rekla da ima hitnu situaciju na poslu u Vašingtonu. Poljubila ga je i otišla na aerodrom. Tada ju je, prema njegovim rečima, poslednji put video.

Međutim, na fotografijama koje je objavio nypost.com, vide se dva pasoša na stolu u kući para. Policija je rekla da nema potadaka da je Ana ušla u vozilo koje je navodno naručila do aerodroma, ili da je ušla u avion. Dodali su da je njen telefon i dalje bio u porodičnoj kući 1. i 2. januara.

Brajan je u međuvremenu uhapšen zbog ometanja istrage i davanja lažnih podataka o tome gde je bio prva dva dana Nove godine, što je dovelo do odlaganja potrage za Anom. Brajan je njen nestanak prijavio tek posle tri dana, 4. januara.

POVEZANE TEME:

DRAMA NA SAVI: Poznati splav pluta rekom! Reagovala Rečna policija!

PREOKRET U ISTRAZI UBISTVA MLADE IVANE: Policija traga za nepoznatom osobom, pronađen DNK u stanu na Zvezdari!

ANA PRE BRAJANA: Isplivali detalji iz života nestale Beograđanke!

Izvor: Blic.rs
Foto: Printscreen Twitter

YOU MAY LIKE

KAKVA SCENA USRED AMERIKE: Najveći MMA borac svih vremena završio karijeru uz “Himnu za spas Srbije”! (VIDEO)
A NIKO JOJ NIJE VEROVAO: Srpska pevačica sinoć je bila na dodeli Gremija sa Bijonse i Adel!
MOŽE SE ŽIVETI OD UMETNOSTI U SRBIJI: Svojim slikama i lepotom Danica napravila ozbiljan biznis na društvenim mrežama!
UGLEDNI LEKAR SUPRUZI NANEO STRAŠNE POVREDE: Dobio 30 dana pritvora, isplivali jezivi detalji!
ZOVU JE “KRALJICA TROTOARA”: Švajcarski mediji srpsku pevačicu proglasili najpopularnijom prostitutkom!
VELIKI DAN ZA NJUJORŠKE SRBE: Patrijarh služio prvu liturgiju u crkvi Svetog Save otkako je ona izgorela na Uskrs 2016. godine (VIDEO)
GOVOR PATRIJARHA U ČIKAGU: Ne treba deci previše da pričate o Bogu, o tome kakvi treba da budu, nego da im budete najbolji primer! (VIDEO)
SRBIN KOJI RADI ZA FBI OTKRIVA KAKO IZGLEDA NJEGOV ŽIVOT: Ne spava po 9 dana, govori 10 jezika i pravi je genije!