Chicago
64°
Cloudy
6:44 am6:38 pm CDT
Feels like: 64°F
Wind: 6mph NNE
Humidity: 88%
Pressure: 30.08"Hg
UV index: 0
FriSatSun
70/59°F
77/63°F
77/63°F

Published 1 month ago

By Serbian Times

“PORODICA SE ODREKLA SVEGA ZBOG MENE”: Bogdanović o trnovitom putu do kapitena reprezentacije Srbije!

Košarkaš Bogdan Bogdanović predvodiće reprezentaciju naše zemlje. Više puta je proglašen za najpoželjnijeg neženju, ali o svom privatnom životu vrlo retko govori, te javnost ne zna mnogo o njemu.

Ipak, ono što ne krije jeste da najveću zahvalnost oseća prema svojoj porodici, majci Koviljiki koja je bila kasirka. ocu Draganu, komercijalisti i sestri Bojani.

-Porodica je temelj. Roditelji su usadili meni i sestri ispravan način razmišljanja. Prvo, da radiš ono što voliš, da uživaš u svom poslu i da čuvaš familiju i taj najuži krug ljudi oko sebe. Da budeš dobar čovek… Moja porodica je puna ljubavi i sreće. Izuzetno sam im zahvalan na svemu sto su učinili za moju sestru i mene. Bile su i teške situacije u životu ali uvek smo imali sve što nam je potrebno da uživamo i budemo srećni – rekao je košarkaški as svojevremeno u emisiji “Kao sav normalan svet”.

On je tom prilikom istakao da su se roditelji žrtvovali kako bi on i sestra imali perspektivniju budućnost.

-Tata je radio kao komercijalista dugo godina sa tečom u jednoj firmi, a mama je bila kasirka, trgovac. Oni su se odrekli jako dobrih poslova u nekim manjim sredinama i statusa u društvu ne znajući u šta se upuštaju kada su otišli u Beograd, ali to su učinili zbog nas, da bi meni i sestri izabrali bolji put i bolji početak, kako mi ne bi živeli njihove živote,već da imamo bolji početni položaj. Oni su pohađali školu u Kužinama. To je jako malo mesto na severu Crne Gore. Beograd su izabrali da bi sestra i ja imali bolje uslove što se tiče školovanja. Počeli smo da živimo u Železniku, Mirijevu i tako dalje.. – rekao je Bogdan i priznao da je sestra Bojana njegov najveći prijatelj.

-Uvek smo bili zajedno, išli smo u isti školu do srednje. Bila je dugo moje obezbeđenje i branila me od svih. Mnogo je jaka, imam neviđenog prijatelja i najbolju sestru. Ona živi sa mnom u Sakramentu gde studira – rekao je reprezentativac.

PROČITAJTE VIŠE:

“SVI SU SPREMNI KAO ZAPETE PUŠKE”: Moćne reči selektora Pešića pred početak Mundobasketa!

“NEPROSPAVANA NOĆ U OKINAVI, UPLAŠIO SAM SE”: Dončić preživeo dramu zbog balističkih raketa Severne Koreje!

VRATIO SE NOLE IMITATOR: Đoković oponašao slavne tenisere u Njujorku i bacio publiku u trans! (VIDEO)

Izvor: Blic
Foto: A. Dimitrijević/ RAS Srbija

YOU MAY LIKE