Chicago, IL
68°
Sunny
5:25 am8:08 pm CDT
Feels like: 68°F
Wind: 12mph NNE
Humidity: 52%
Pressure: 30.01"Hg
UV index: 8
2 pm3 pm4 pm5 pm6 pm
68°F
66°F
66°F
66°F
66°F
MonTueWedThuFri
84°F / 64°F
82°F / 64°F
73°F / 57°F
75°F / 57°F
70°F / 59°F

Published 1 month ago

By Serbian Times

POLICIJA UVELA JEDNOG OD OSUMNJIČENIH U DVORIŠTE KUĆE: Najnovije informacije, sproveden sa lisicama na rukama! (FOTO)

Policijski službenici su sproveli muškarca sa lisicama na rukama u dvorište porodične kuće porodice Dragijević, čija su sva tri muška člana privedena zbog ubistva male Danke Ilić, Dejan zbog počinjenog dela i njegov brat i otac kao saučesnici istog.

Naime, veruje se da je u pitanju upravo jedan od braće Dragijević, međutim, nije bilo moguće prepoznati s obzirom na to da ga policija vrlo brzo izvela, nakon čega su napustili selo Zlot.

Podsetimo, Srđan Janković i Dejan Dragijević su kolege iz JKP Vodovod i oni su 26. marta devojčicu udarili službenim vozilom, a potom istim njeno telo odvezli na deponiju gde su ga prvobitno bacili. Potraga traje od prekjuče, a ispituje se i pretražuje da li je ono prebačeno sa tog mesta.

Osumnjičeni za ubistvo Danke Ilić saslušani su sinoć u tužilaštvu, a tom pirilikom jedan od osumnjičenih je priznao zločin, dok se drugi branio ćutanjem.

“Osumnjičena lica su saslušana u tužilaštvu, kojom prilikom je D.D. u potpunosti priznao izvršenje krivičnog dela, dok se J.S. branio ćutanjem”, navodi se iz Tužilaštva.

Na predlog tužilaštva, sudija za prethodno postupak Višeg suda u Zaječaru osumnjičenima je odredio pritvor u trajanju do 30 dana.

PROČITAJTE VIŠE:

OTAC I BRAT OSUMNJIČENOG ZA UBISTVO MALE DANKE ZADRŽANI U POLICIJI: Sumnja se da su pomagali u zločinu!?

U ZAGRLJAJU, SLOMLJENI OD BOLA: Baka i deka Danke Ilić se oprostili od ubijene unuke! (FOTO)

“TO GDE JE TELO JE MOJA BRIGA”: Evo kako su razgovorali osumnjičeni za ubistvo Danke Ilić (2)

Izvor: Kurir
Foto: Nemanja Nikolić

YOU MAY LIKE