Poštovani prijatelji

Portal Serbian Times postoji već nekoliko meseci i za to vreme uspeli smo da privučemo Vašu pažnju, što nam čini veliku čast i zadovoljstvo.

Nismo to radili jeftinim i prizemnim sadržajima, dnevnom politikom, rialiti programima, golišavim starletama i estradnim zvezdama…

Trudili smo se da Vam pružimo blagovremene informacije za koje smo smatrali da su od interesa za našu zajednicu koja živi u rasejanju, ali i za sve naše ljude koji i dalje žive u domovini. Da Vas upozorimo, posavetujemo, ali i da vas inspirišemo životnim pričama zemljaka koji su našli svoj put, ne bi li nekome pomogli da nađe svoj.

Okrenuti smo budućnosti, ali smo često koristili priliku da Vas podsetimo na neke istorijske ličnosti i događaje koji su svojim svetlim primerima dale putokaz koji bi trebalo slediti u vremenima koja dolaze.

To ćemo činiti i ubuduće.

U narednom periodu nameravamo da uvedemo nove rubrike i pozabavimo se još više praktičnim temama koje će Vama biti od koristi. Od septembra će na našem i Vašem portalu na Vaša pitanja odgovarati advokati koji se bave problemima emigracije, poreski eksperti i stručnjaci iz osiguravajućih kuća, lekari, psiholozi, pedagozi…

Želimo da Vam pružimo sve ono što će Vam život učiniti lakšim, što će Vam pomoći da rešite svoje probleme ili ih na vreme izbegnete.

Takođe, planiramo da pokrenemo veliku akciju povodom popisa koji se sledeće godine održava u Americi. Sa ciljem da se što veći broj američkih građana našeg porekla izjasne kao – Srbi. I da ta cifra daleko premaše onu od 186.000 sa popisa 2010.godine, što bi nam kao zajednici omogućilo veći uticaj i povlastice u zemlji u kojoj boravimo. U tu kampanju ćemo uključiti poznate srpske sportiste, umetnike, intelektualce.

Da bi bili u stanju da sve to radimo u narednom periodu potrebna nam je Vaša pomoć.

Svaki dolar, evro, dinar…koji budete donirali našem portalu biće iskorišten za to da ubuduće dobijete još više korisnih informacija, dobrih tema, zanimljivih priča. Svaki Vaš dobrovoljni prilog pomoći će nam da ostanemo kvalitetni i nezavisni od bilo kakvih političkih i drugih uticaja, kao i do sada.

Da naglasimo, Vašim donacijama svrstaćete se u ekskluzivno društvo onih koji će biti u prilici da uređuju naš medij, da predlaže teme i prvi budu u prilici da pročitaju ili pogledaju neke ekskluzivne sadržaje.

Hvala Vam na podršci.

Redakcija portala Serbian Times

PODRŽITE NAS PREKO PATREON-A