Chicago, IL
50°
Partly Cloudy
6:36 am5:31 pm CST
Feels like: 46°F
Wind: 8mph NNE
Humidity: 57%
Pressure: 29.75"Hg
UV index: 2
12 pm1 pm2 pm3 pm4 pm
50°F
52°F
50°F
50°F
50°F
FriSatSunMonTue
43°F / 25°F
37°F / 32°F
55°F / 37°F
59°F / 50°F
63°F / 45°F

Published 1 year ago

By admin

POČIVAĆE PORED ĆERKE: Miodrag Ješić poginuo na isti način kao i njegova Jelena

Miodrag Ješić, bivši fudbaler i trener Partizana koji je juče poginuo u stravičnoj saobraćajnoj nesreći na magistralnom putu Ruma – Jarak kada je svojim “sitoenom” podleteo pod kamion, najverovatije će počivati pored svoje ćerke koja je nastadala pre 20 godina, takođe u udesu.

Za sada nije poznato kada će legenda Partizana biti sahranjen, ali je vrlo verovatno da će počivati pored svoje Jelene koja je tragično izgubila život u 19. godini.

U porodičnoj grobnici Ješić na Topčiderskom groblju u Beogradu nalazi se spomenik u sivom mermeru, u čijoj sredini stoji fotografija Jelene Ješić. Sa leve strane ostavljeno je mesto za legendu Partizana, dok s druge strane je predviđeno mesto za Jeleninu majku.

Podsetimo, saobraćajna nesreća u kojoj je nastradao legendarni fudbaler i trener dogodila se juče oko 10. 30 sati u smeru ka Jarku, a Ješić je ostao mrtav na mestu, u potpuno smrskanom automobilu, dok vozač kamiona nije povređen.

– Vozač kamiona išao je svojom trakom i u jednom trenutku je primetio vozilo kako krivuda magistralnim putem. Kamiondžija je navodno pokušavao da izbegne vozilo, ali nije uspeo, i “sitroen” koji se kretao velikom brzinom i u kom je bio Ješić direktno se zakucao u njega – podseća izvor Kurira:

– Sumnja se da je do nesreće došlo navodno jer je Ješić zaspao za volanom “sitroena” i pošto je brzo vozio, bilo je kasno da se zaustavi, pa je direktno podleteo pod kamion.

Porodična tragedija Ješića: Moja ćerka bi bila živa da je lekar odmah reagovao

Miodrag Ješić imao je težak život. Odrastao je bez oca, uz majku Milenu i brata Milovana. Doživeo je najtežu sudbinu koja može da zadesi jednog roditelja, da izgubi dete. Naime, njegova starija ćerka Jelena takođe je preminula posle saobraćajne nesreče, isto kao i otac u decembru, i to sa svega 19 godina.

– Dok sam radio u Tunisu, zatekla me je crna, najcrnja i tragična vest. U jednom trenutku sve se srušilo, izgubio sam sve, smisao života, u trenutku sve besmisleno postaje, bezvredno… Agonija, nema više moje 19-godišnje Jelene. Nisam mogao da podnesem činjenicu da mi je ćerka preminula. Jelena u saobraćajnoj nesreći nije imala ni ogrebotine. Hitna služba je bila na licu mesta i odmah su je odveli na kontrolu u Urgentni centar. Sve je bilo u redu na prvim pregledima, ali lekar zadužen za ultrazvuk tog dana je spavao i niko nije smeo da ga probudi jer je bio nezgodan. Tako su mi govorili. Jelena je imala unutrašnje krvarenje i posle nekoliko dana je preminula. Da je lekar tog dana odmah uradio snimak, ona bi ostala živa, a imala je svega 19 godina – pričao je ranije Miodrag Ješić:

– Dugo posle toga nemate reakciju, ravnodušni ste na sve što se dešava oko vas… U život me je vratila najlepša crna žena, moja Irena, i rodila mi novi život – Taru. Vratio sam se, živote!

Izvor: (Kurir.rs) Foto: ST/N. PANČIĆ/Starsport

YOU MAY LIKE