Chicago
73°
Mostly Cloudy
6:37 am6:48 pm CDT
Feels like: 73°F
Wind: 7mph E
Humidity: 66%
Pressure: 30.08"Hg
UV index: 0
SatSunMon
73/59°F
70/63°F
70/61°F

Published 1 month ago

By Serbian Times

PAO NAJTRAŽENIJI BEGUNAC U GRČKOJ: Uhapšen navijač Panatinaikosa sa poternice zbog ubistva u Atini!

Kako navodi grčki portal Newsit, uhapšen je grčki navijač Panatinaikosa za kojim je bila izdata poternica.

On je i ranije učestvovao u navijačkim neredima, a u poslepodnevnim satima je uhapšen u svojoj kući, prenosi Dnevnik.hr.

Grčke vlasti pripremaju nove poternice za hrvatskim, ali i grčkim huliganima. Smatra se da nisu uhapšeni svi učesnici događaja koji su doveli do smrti Mihalisa Kacurisa.

ERT javlja da je uhapšeni navijač jedan od onih koji su snimljeni kako predvode grupu huligana u blizini stadiona AEK-a.

Takođe, od sutra se očekuje i raspisivanje ostalih poternica za Hrvatima koji su identifikovani pomoću vozila koje je policija zaplenila. Reč je o četiri do pet potencijalnih novih hapšenja.

PROČITAJTE VIŠE:

Nakon hapšenja 105 huligana, istraga se usredsredila na snimke nadzornih kamera na tom području, na predmete pronađene na mestu incidenata, kao i na DNK analizu uhapšenih.

Oko 20 predmeta i krvave fleke nađene na lokaciji ispituje forenzička laboratorija, a rezultate će upoređivati s onim pronađenim na telu 29-godišnjaka. DNK analizom ovih uzoraka policija nastoji da dođe do saznanja – najpre o tome ko su žrtve napada, s obzirom na to da je osim 29-godišnjaka bilo još povređenih, kao i ko su počinioci, tj. ko je držao smrtonosno oružje.

Čekaju se i rezultati dvaju noževa koji su oduzeti dvojici uhapšenih huligana, kako bi se utvrdilo je li neki od njih korišćen za ubistvo 29-godišnjeg navijača AEK-a.

POVEZANE TEME:

“REKAO MI JE ODVEŠĆU TE JEDNOG DANA NA STADION”: Reči majke ubijenog navijača AEK-a slamaju srce!

“TATA, JA ODAVDE NEĆU IZAĆI ŽIV”: Hrvatskog huligana dočekao pakao u grčkom zatvoru, pretnje smrću se samo nižu!

“MIHALIS, NADAM SE DA NA NEBU SLAVIŠ POBEDU NAD NEONACISTIMA U ZAGREBU”: Tekst grčkog novinara razbesneo Hrvate!

Izvor: N1
Foto: Printscreen YouTube

YOU MAY LIKE