Chicago, IL
55°
Sunny
6:39 am5:29 pm CST
Feels like: 52°F
Wind: 15mph S
Humidity: 32%
Pressure: 30.11"Hg
UV index: 1
5 pm6 pm7 pm8 pm9 pm
54°F
50°F
46°F
45°F
43°F
WedThuFriSatSun
57°F / 41°F
46°F / 34°F
37°F / 25°F
39°F / 34°F
55°F / 37°F

Published 1 year ago

By Serbian Times

PALA BOSANKA OD MILION DOLARA: Mirnesa uhapšena na aerodromu, totalno promenila lični opis! (FOTO)

Mirnesa S, koju nemačka policija sumnjiči za krađu milion evra, uhapšena je na aerodromu u Štutgartu, prenosi Bild.

Kako prenosi Bild, policija je proteklih nedelja uspela da locira najtraženiju ženu u Nemačkoj. Zasad nisu poznati dodatni detalji njenog hapšenja, ali je na fotografiji koju su objavili nemački mediji primetno da izgleda drugačije od fotografije sa poternice.

Ona je promenila boju kose, tako da je na aerodromu u Štutgartu uhvaćena kao brineta.

Nemačka policija od oktobra je tragala za Mirnesom, koja je u javnosti postala poznata kao Miki. Ona je tada iz firme za transport u kojoj je radila ukrala milion evra i nestala u nepoznatnom pravcu.

Policija je saopštila detalje njene pljačke, i čak ponudila nagradu u iznosu od 37.000 evra za informacije o njoj. Ubrzo je fatalna Miki postala senzacija kako nemačkih, tako i balkanskih medija.

Utrkivali su se ko će otkriti više detalja o ženi koju traži cela Nemačka, pa smo tako saznali da je rodom iz Bosne i Hercegovine, kao i da je ranije radila kao konobarica.

Razmatrale su se brojne teorije o tome kako je i za koga ukrala milion evra, ali policija još uvek nije objavila te detalje.

PRATITE NAS I NA FEJSBUKU:

Imala pomoć u krađi?

Da je verovatno imala pomoć pri krađi veruju mnogi, a među njima i njen bivši radni kolega Ivan Angelov, koji za RTL izjavio da je prvo bio šokiran.

“Da, prvo sam bio šokiran. Ali, istovremeno, ne mogu reći da sam bio iznenađen. Uvek je govorila da više ne želi da radi, da samo želi da se provodi,” rekao je on.

Mnogi njeni prijatelji veruju da je imala pomoć u svemu tome. Angelov dodaje da je bila u stanju da uradi sve za svog muškarca, pa verovatno nije sama sve to organizovala. Na pitanje da li misli da Mirnesa S. treba da se preda, on odgovara: “Ne znam da li je taj novac vredan svega toga”.

POVEZANE TEME:

UBISTVO NA PIJACI U NEMAČKOJ: Srbin upucao bivšu suprugu! (VIDEO)

ŠOK DETALJI PLJAČKE U NEMAČKOJ: Konobarica Miki izvela mnogo veću prevaru nego što se mislilo!

HEROJ IZ NOVOG PAZARA: Rizikovao život da bi spasio komšiju iz nabujale reke!

Izvor: Nova.rs
Foto: Sascha Baumann / all4foto.de

YOU MAY LIKE