Chicago
36°
Ведро
6:57 am4:20 pm CST
Осећај: 28°F
Ветар: 9mph S
Влажност: 74%
Притисак: 29.87"Hg
УВ индекс: 0
ПетСубНед
43/39°F
43/37°F
41/32°F

Published 1 godina ranije

By Antonije Kovačević

OVO JE SRPKINJA UBIJENA U ITALIJI: Bivši partner ubio Lidiju, sebe i svoju devojku!

Srpkinja Lidija M. (42) ubijena je danas na ulici u Vićenci, a njen bivši partner (44), Bosanac, koji se sumnjiči da je pucao u nju, nešto kasnije pronađen je mrtav u automobilu, u kojem je, kako prenosi ANSA, bilo još jedno telo.

Ubistvo se dogodilo na periferiji Vićence.

Lidija je odvezla dvoje dece u školu  i dok je sedela u svom automobilu i spremala da krene kući, ubica joj je prišao. On je pucao u nju dok je još bila u vozilu, saopštila je policija.

Policija je saopštila da je bio naoružan i sa sobom nosio ekploziv koji je aktivirao dok je bežao. Nakon potrage, telo osumnjičenog nađeno je u automobilu, a pored njega bila je mrtva još jedna osoba.

Lidija je radila u Food & co u Vićenci već osam godina.

To je za Ilgiornaledivicenza.it rekao vlasnik restorana Benedeto Mondelo, koji je takođe i brat Lidijinog sadašnjeg partnera.

“Već nekoliko godina traju pritužbe i žalbe”, objasnio je on situaciju između ubijene i njenog bivšeg emotivnog partnera.

Kako piše list, Mondelo je rekao da joj je ubica pre nekoliko godina razbio lobanju i da je mesecima bila bolesna.

Tada je, kaže on, kao paradoks, prikazana kao da je napustila svoju decu. 2019. godine izdat je nalog o zabrani približavanja.

“Najavljena tragedija, kao i sve tragedije ove vrste. Ludi ljudi koji idu okolo po ceo dan ne radeći ništa”, zaključio je Mondelo.

Gradonačelnik i predsednik Pokrajine Frančesko Ruko takođe je govorio o ovom zločinu.

“Vićenca beleži još jedan užasan femicid. Ovog puta, majka koja je tek odvela svoju decu u školu pala je kada je na nju pucano. Grad je zgrožen novom epizodom nasilja”, rekao je on.

Istraga je u toku.

Izvor: Ansa Foto: Facebook

YOU MAY LIKE