Chicago, IL
54°
Sunny
6:19 am5:44 pm CDT
Feels like: 52°F
Wind: 6mph S
Humidity: 83%
Pressure: 29.93"Hg
UV index: 0
9 am10 am11 am12 pm1 pm
57°F
61°F
63°F
64°F
64°F
TueWedThuFriSat
43°F / 37°F
45°F / 36°F
48°F / 41°F
48°F / 36°F
43°F / 32°F

Published 1 year ago

By admin

OVAKO JE IZGLEDALA NAJLEPŠA ŽENA EX-YU: Ekskluzivne fotke Tanje Bošković iz mlađih dana, priroda bez fotošopa i silikona (GALERIJA)

Glumica Tanja Bošković (69) smatrana je jednom od najlepših žena nekadašnje Jugoslavije. Ona je sada na pragu osme decenije, ali se to po njoj nikada ne bi reklo. Godine jesu ostavile traga na Tanjinom licu, ali mnogi bi se složili da ih ona veoma lepo nosi i da se nikada nije drastično menjala.

Da je njena lepota neprolazna svedoči i fotografija iz mladosti, stara oko 40 godina, koja se pojavila na društvenim mrežama. Lepota, držanje, stav, sve što je krasilo mladu Tanju, dobilo je na posebnom šmeku s godinama. Fanovi su sa oduševljenjem primetili da Tanja lepo i prirodno stari, da se gotovo ništa nije promenila, a da su bore njenom licu dale samo određenu ozbiljnost. Mnogi su prokomentarisali i da bi ona trebalo da bude primer mnogim mladim devojkama.

Svojevremeno, glumica je otkrila tajnu svoje lepote i mladim ženama poslala je snažnu poruku, koja se našla i u opisu fotografije na Instagramu.

– Meni je žao lepih devojka koje su imale potencijal, ali su se izoperisale i sad liče na plastične viršle. Što se mene tiče, ceo život se smejem i svuda idem peške, to je tajna moje lepote – odgovorila je slavna glumica.

Fanovi nisu ostali nemi na Tanju sa početaka karijere, koja je bez trunke šminkemokre kose i u bordo bikiniju.

 Vanserijska lepota, neverovatno telo! Ubedljivo najbolje telo ikada na Yu i Srb platnu do danas! Hvala Lordanu Zafranoviću što ju je golu na plakatima izlepio svuda po Puli i Beogradu 1978. godine kad je Beograd zaista bio svet, a Tanja u top 2-3 ribe na svetu, odmah uz Ursulu Andres!

– Lepota nad lepotama

– Prelepa žena sa stavom i ukuson, jednom rečju diva!

– Tajna njene lepote je sedmica na “genetskom lotou”!

– Kakva je to ribetina bila!

– Nema joj ravne ni danas! – samo su neke od reakcija.

Možda je razlog tek taj što je u postu, molitvi i pešačenju pronašla spokoj kao retko ko. Ona se osvrnula i na činjenicu da je među retkim osobama koje se mogu pohvaliti izuzetnim zdravljem.

– Ubrajam se u ljude čeličnog zdravlja. Poslednjih 35 godina nisam imala ni kijavicu. Ne znam kako su ljudi postali inertni. I dalje trčim, skačem, jurim, ludujem i pevam. Volim more i da plivam. I dalje jedem šaku hrane dnevno. Nikom nije potrebno više. Živim jedan zdrav seljački život. Nemam potrebu za prejedanjem u bilo kom smislu. Verovatno me molitva, pričešćivanje i ispovest drže u dobrom duhovnom i fizičkom zdravlju. To je moja radost. Nikad se nisam prostirala više nego mogu. Gospod mi je dao dara koliko mi je dao, a ja zadovoljna. Gospod je dao da imam decu, ja presrećna – rekla je Boškovićeva jednom prilikom za medije.

Izvor: Srećna Foto: Wikipedia/Huan Carlos Ferro

YOU MAY LIKE