Chicago, IL
32°
Sunny
6:33 am5:34 pm CST
Feels like: 25°F
Wind: 8mph SSE
Humidity: 55%
Pressure: 30.07"Hg
UV index: 0
6 pm7 pm8 pm9 pm10 pm
32°F
30°F
32°F
32°F
32°F
SunMonTueWedThu
55°F / 37°F
63°F / 54°F
64°F / 37°F
41°F / 21°F
43°F / 30°F

Published 11 months ago

By Serbian Times

OTKRIVENA POZADINA TRAGEDIJE U ZRENJANINU: Katarina i Nenad pronađeni mrtvi u kući, a evo šta je izazvalo nesreću!

Mladić i devojka su, kako saznajemo sa lica mesta, praktično bili beskućnici, a u stan u kom su nastradali uselili su se u želji “da se skuće”

Katarina J. (23) i Nenad B. (25) su mladi par koji je pronađen mrtav u Zrenjaninu, u stanu koji su iznajmljivali, saznaje 24sedam!

Mladić i devojka su prehodno nisu imali svoj krov nad glavom, a u stan u kom su nastradali uselili su se u želji “da se skuće”.

Prema prvim nezvaničnim navodima, pretpostavlja se da je devojka bila trudna.

Ljudi iz njihovog okruženja potvrđuju da su se upoznali u srednjoj školi, a venčali 20. novembra prošle godine. Potom je Kaća, kako kažu oni koji su je dobro poznavali i zatrudnela.

-Doselili su se u subotu i samo smo ih tada i videli, a mislimo da im se tog dana nešto i dogodilo. Krvava su im bila usta i nos. Peć na plin je bila odvrnuta na maksimum i staklo je od toplote puklo – pričaju prestravljeni meštani ove ulice.

-Ovo je tragedija. Ne znam sad šta ću. Niko nam ništa ne govori kako se to desilo, pa možemo da nagađamo. Šta god da se desilo, to nam ih neće vratiti. Držim se zasad, a šta će posle biti, ne znam – kazala je Nenadova majka Ksenija.

Nenad je bez oca ostao pre tri godine. Osim majke, imao je brata i mlađu sestru.

Katarina J. (23) je do punoletstva živela u hraniteljskoj porodici, u Ruskom Selu kod Kikinde. U hraniteljsku porodicu smeštena je kad je imala samo tri godine. To za Kurir kaže njena hraniteljka.

-Nisam sa njom imala kontakt otkako se odselila u Zrenjanin i udala. Ona je pre četiri i po godine skinuta sa hraniteljstva. O Katarini sam brinula punih 15 godina. Bila je dobro dete. Ovde je završila osnovnu školu, a u Ruskom Selu skoro svi su je poznavali. Mogu još da vam kažem da su se njih dvoje upoznali i zavoleli u Zrenjaninu, u srednjoj školi. Potom su se i uzeli, ali neke detaljnije informacije o njihovom zajedničkom životu zaista nemam, čak ni da je, kako se priča, bila trudna. Teško sam podnela vest o tragediji. Kao da sam ostala bez najrođenije osobe. Od sina sam čula šta se desilo u Zrenjaninu. Čula je i moja sestra, ali nije bila sigurna, pa nije htela da mi javi. Hraniteljstvom se bavim već 20 godina – ispričala je hraniteljka tragično nastradale Katarine J.

PROČITAJTE VIŠE:

Iz toga proističe pretpostavka da je uzrok smrti gušenje gasom koji je curio, ali se još čekaju rezultati istrage.

Komšije dodaju da im je vlasnica stana dozvolila da ostanu, uz dogovor sa Nenadom da mu novac za kiriju da u ponedeljak ili utorak.

Međutim, on joj se nije javljao, što joj je bilo sumnjivo, nakon čega je alarmirala komšije koje su obile stan.

Kako saznajemo na licu mesta, Nenad je rodom iz Zrenjanina, a Katarina je iz Ruskog sela. Preminuli mladić svojevremeno je radio u pogrebnom preduzeću u Zrenjaninu.

POVEZANE TEME:

SLEDI DUGO LEČENJE: Devojčica koju je otac držao zatočenu u kadi se brani i plače kada priđe muškarac, u jako je lošem stanju!

NA LEĐIMA NOSIO MRTVE I BOLESNE: Sada je dobio otkaz, živi sa ocem od 10.000 dinara!

OSNOVANA FONDACIJA “LUKA JOVOVIĆ”: Za pomoć svima koji su izgubili voljene u saobraćaju, a nisu dočekali pravdu koju zaslužuju!

Izvor: 24Sedam
Foto: Printscreen Facebook

YOU MAY LIKE