Chicago
14°
Cloudy
7:04 am5:02 pm CST
Feels like: 0°F
Wind: 12mph NW
Humidity: 52%
Pressure: 30.43"Hg
UV index: 1
TueWedThu
12/5°F
27/19°F
30/5°F

Published 09:18

By Antonije Kovačević

OSVETA ZA NOLETA! Šestorica Srba optužena za ubistvo dva kengura u Zoo vrtu u Torontu!

Šest muškaraca iz oblasti Hamiltona optuženo je za provalu u zoološki vrt Toronta i kidnapovanje dva retka zapadna siva kengura u znak odmazde što je srpskoj teniskoj zvezdi Novaku Đokoviću odbijen ulazak u Australiju.

Muškarce je uhapsila regionalna policija Hamiltona, gradića nedaleko od Toronta, nakon što su se na društvenim mrežama pojavile fotografije muškaraca kako peku dve retke životinje na lokalnom fudbalskom terenu, objavio je World Grey News.

Problem sa ovom vešću je samo taj što je pomenuti portal najpoznatiji fake news generator na svetu.

Evo šta se dalje kaže u šaljivom tekstu, belosvetskoj verziji srpskih Njuzovaca, koja je otvorena za maštarija čitalaca širom planete… Ovaj put očigledno je da su se u ulozi autora našli neki naši zenmljaci.

“Regionalna policija je upozorena na objavu na društvenim mrežama nakon što su jednoj lokalnoj ženi koja je šetala svog psa kućnog ljubimca prišli srpski muškarci i pitali da li možda želi da svog ljubimca pridruži dvojici kengura koji su se okretali na ražnju.

ŠALJIVI TEKST NA AKTUELNU TEMU: CNN je , naravno, prvi javio o Srbima “kenguroubicama”

Žena, čije ime se ne otkriva zbog policijske istrage koja je u toku, rekla je novinarima CNN-a da su muškarci viđeni kako piju, pevaju i ljube jedni druge. Kada je žena prišla muškarcima da ih obavesti da krše brojne podzakonske akte i karantin, muškarci su joj rekli da su ponosni što su pravoslavni Srbi, a zatim počeli da vređaju njen rodni identitet i više puta je nazvali “dedom”.

Policija Hamiltona brzo je stigla i uhapsila šestoricu Srba, nakon što je jedan od muškaraca pijan od preterane konzumacije domaće rakije počeo da se skida do gola, policajce naziva „NATO ubicama“ i defiluje po parku sa glavom jednog od ubijenih kengura, psujući i kličući mega zvezdi srpskog tenisa Novaku Đokoviću.

Istražitelji su tek kasnije, nakon detaljne DNK analize mesa, saznali da su životinje u stvari retki zapadni sivi kenguri koji su juče kidnapovani iz zoološkog vrta u Torontu. Istražitelji su utvrdili da je uzrok smrti kengura COVID.

Šestoro Srba zadržano je bez kaucije, a Zoološki vrt u Torontu je najavio da će u 18 časova u zoološkom vrtu u Torontu biti održana komemoracija Skipija i Ralfa”, kaže se na kraju komičnog teksta na World Grey News, uz poziv da se donira novac za humanitarnu organizaciju “Srbi za Srbe”

Izvor: World Gray News Foto: Ilustracija

YOU MAY LIKE

KOLUMNA, KOVAČEVIĆ: Đokovićev put kojim se ređe ide, popločan očevim glupostima, našim kompleksima i svetskom zaverom
ENVER KRENUO NA HODOČAŠĆE U MEKU: Srbi me zaustavljaju na putu, časte ručkom, plate smeštaj!
PATRIJARH STIGAO U ČIKAGO, DOČEKALA GA DECA I PESMA: "Najveće moje zadovoljstvo je susret sa braćom i sestrama, susret sa ljudima"
“ON JE NAJVEĆI KOJI JE IKADA DRŽAO REKET”: Cicipas se poklonio Noletu: Hvala ti što me činiš boljim!
BRITANSKI NOVINAR OPISAO NOLETOV PUT DO VRHA: "Diskvalifikovan, zabranjen, deportovan" i na kraju najbolji!
ISPLIVALO TELO NA PLAŽI: Policija ispituje da li je u pitanju Ana Volš!
PREOKRET U AUSTRALIJSKIM MEDIJIMA: Histerija oko Srđana Đokovića dobila novu dimenziju!
IVANIŠEVIĆ OTVORIO DUŠU: Nole može da urla i da me psuje, ali mora da pobeđuje, i ja sam bio lud!