Connect with us

aktuelno

OSVETA KREMLJA ZA HLADNOKRVNO UBISTVO RUSA: Pronaći ćemo i kazniti Ukrajince sa snimka!

Published

on

Ukrajina je odbacila optužbe da su pripadnici njenih oružanih snaga počinili ratni zločin tako što su pogubili grupu ruskih vojnika koji su se predali. Šta više, ukrajinski zvaničnici ne samo da negiraju zločin već krivicu prebacuju na Ruse koji su nastradali. Žrtve su tako postali zločinci.

Nakon tog snimka Rusija je alarmirala svet, uz tvrdnju da su pripadnici njenih oružanih snaga pogubljeni. Ukrajinci su na to odgovorili tvrdnjom da su Rusi poginuli od minobacačke granate koja je pala među njih. Ta teza je ubrzo odbačena jer je prilično neverovatno da minobacačka granata pobije sve vojnike koji leže na zemlji i pri tom, nose pancire i šlemove.

PRATITE NAS I NA INSTAGRAMU:

Povodom ovog zločina oglasio se i Kremlj koji je saopštio da će privesti pravdi one koji su odgovorni za navodna pogubljenja ruskih ratnih zarobljenika u Ukrajini i da će učiniti sve što može da skrene pažnju na „ratni zločin“.

“Nema sumnje da će Rusija sama tražiti počinioce ovog zločina. Oni moraju biti pronađeni i kažnjeni”, rekao je novinarima portparol Kremlja Dmitrij Peskov.

Izvor: Politika / Nova.rs Foto: Twitter

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Advertisement