Chicago
63°
Clear
6:40 am6:45 pm CDT
Feels like: 63°F
Wind: 7mph SE
Humidity: 78%
Pressure: 30.01"Hg
UV index: 0
MonTueWed
70/63°F
70/61°F
66/61°F

Published 2 months ago

By Serbian Times

OSKAROVAC PROSLAVIO POBEDU: Kevin Spejsi oslobođen svih optužbi za seksualno zlostavljanje!

Oskarovac Kevin Spejsi, koji danas slavi 64. rođendan, oslobođen je optužbi za devet seksualnih delikata na londonskom Sautvrark kraljevskom sudu, prenosi Bi-Bi-Si.

Holivudska zvezda negirala je sve optužbe – koje uključuju sedam tačaka za seksualni napad i dve za seksualni odnos bez saglasnosti – za koje su ga optužila četvorica muškaraca. Posle većanja koje je trajalo 12 sati i 26 minuta, porota je saopštila da Spejsi nije kriv ni po jednoj tački optužnice.

Kada je predsednica porote devet puta izgovorila „nije kriv“, Spejsi je počeo da plače na optuženičkoj klupi, a zatim je još uvek u suzama zagrlio svog menadžera i pravni tim i zahvalio se osoblju suda.

Navodne žrtve koje su podnele tužbu protiv glumca sada su u tridesetim i četrdesetim godinama, a incidenti su se desili između 2001. i 2013. godine.

Advokat odbrane, Patrik Gibs, u završnoj reči je rekao da su Spejsiju „sudile društvene mreže“. Tvrdio je da su trojica od četvorice tužitelja lagali kada su izneli optužbe protiv Spejsija, i da su to učinili „iz razloga koji će, na kraju, biti znani samo njima samima“.

PROČITAJTE VIŠE:

Gibs je dodao da je četvrti podnosilac tužbe bio pijan, kao i da nije zločin voleti seks, čak i ako si poznat. „Nije zločin imati seks sa nekim ko je istog pola, jer ovo je 2023. a ne 1823.“

Tužioci su pak poroti rekli da je filmska zvezda ostavila četiri podnosioca tužbe da se osećaju kao „jadni, poniženi i bezvredni“.

Spejsi je negirao da je koristio svoju slavu da uvuče ljude u krevet, rekavši da je pokušao da pomogne drugima – i opisao je optužbe kao „nož u leđa”.

Sva četvorica Spejsijevih tužitelja po zakonu imaju pravo na doživotnu anonimnost.

POVEZANE TEME:

60 GODINA NA BALKANU I U HOLIVUDU: Bjela podelio fotografiju koja je izazvala haos na mrežama! (FOTO)

ŠOK SVEDOČENJE BIVŠEG OBAVEŠTAJCA: SAD kriju dokaze o NLO, Pentagon pronašao vanzemaljske letelice!

PREOKRET KOME SE NIJE NADAO: Britanac dobio na 12 miliona evra na lutriji, pa prijateljima kupio kuće, više ne razgovaraju! (VIDEO)

Izvor: RTS
Foto: Printscreen Twitter

YOU MAY LIKE