Chicago, IL
52°
Fair
6:36 am5:31 pm CST
Feels like: 50°F
Wind: 6mph NNE
Humidity: 44%
Pressure: 29.7"Hg
UV index: 2
4 pm5 pm6 pm7 pm8 pm
50°F
50°F
46°F
45°F
45°F
FriSatSunMonTue
45°F / 25°F
37°F / 32°F
55°F / 37°F
61°F / 52°F
64°F / 46°F

Published 1 year ago

By Serbian Times

ONA JE KLJUČNI SVEDOK PROTIV BRAJANA: Jedna žena bila je u kući dok je pokušavao da se reši mrtve Ane!

Brajan Volš koji je osumnjičen da je ubio svoju suprugu Anu Volš tačno 48 sati pretraživao je na tabletu svog sina kako da se reši tela svoje žene. Sudeći po tome, telo Ane Volš u kući je bilo sve do 2. januara, a u isto to vreme u kući o dečacima se brinula bebisiterka.

Ubistvo Ane Volš dogodilo se najverovatnije u periodu između 1.30 i 4.55 sati, 1. januara ove godine. Nakon zločina Brajan je krenuo da pretražuje kako da se reši tela, može li da baci delove tela, ali i koliko će vremena proći dok telo ne počne da smrdi.

Čitavog dana tog 1. januara, Brajan je istraživao kako da se rešii tela svoje supruge, koja je sudeći po tome šta je on kucao na internetu još uvek bila u kući. Isto to ponovio je i više puta tokom 2. januara i to u 12.45 i 13.10, a potom i u 1.14 posle ponoći. Sudeći po onome šta je Brajan pretraživao i u tom periodu, Anino beživotno telo još uvek je bilo u kući, jer Brajan je tražio način kako da se reši njenog tela.

Tako je u 12.45 sati ukucao: “Testera najbolji alat za komadanje” u 13.10 sati: “Da li možete biti optuženi za ubistvo bez tela?”, a 12 sati kasnije pretražio je: “Može biti identifikacija sa slomljenim zubima?”

Prema njegovom iskazu koji je davao nakon što je prijavljen Anin nestanak, on je ispričao da je tog 2. janura odveo svoje šestogodišnje dete na čokoladni milkšejk, dok je u kući bila bebisiterka sa drugo dvoje dece.

PRATITE NAS I NA FEJSBUKU:

Kako je naveo policajac koji je učestvovao u potrazi za Anom Volš, utvrđeno je da je ova Brajanova izjava tačna, te i da je Brajan sa detetom bio van kuće između 8 i 10.30 sati ujutru.

Samim tim, prilično je jasno da je bebisiterka koja je došla da brine o dvoje mlađih sinova Ane Volš bila u kući dok je Anino telo još uvek bilo tu. Da li je ona primetila nešto sumnjivo i šta biće otkriveno nakon njenog saslušanja.

U ovom trenutku, postoje indicije da je bebisiterka ključni svedok u slučaju protiv Brajana Volša, a istražnim organima ona će morati da ispriča sve šta je zatekla u kući kada je došla da čuva decu. Takođe, govoriće o ponašanju Brajana kada je došla, ali i dečice jer su trojica sinova Ane i Brajana sve vreme bila u kući dok je Brajan ubijao Anu, ali se i rešavao tela.

Podsetimo, Ani Volš se izgubio svaki trag u noći između 31. decembra i 1. januara. Njen suprug Brajan Volš prijavio je njen nestanak tek tri dana kasnije. Istragom je utvrđeno da je on opstruisao istragu, a u podrumu kuće pronađeni su tragovi krvi i krvav nož. Takođe, na smetlištu su pronađene krvave krpe i tepih, te američka policija sumnja na najstrašniji scenario. Brajan Volš se nalazi u istražnom zatvoru, gde čeka epilog istrage.

POVEZANE TEME:

MOGUĆE DA JE ANA VOLŠ: Žensko telo pronađeno u centru za reciklažu u Bostonu!

SLIKE STRAVE IZ NOVOG PAZARA: Pokušao da spase komšiju iz reke, ali ih voda obojicu progutala za tren

STEŽE SE OBRUČ OKO JETMIRA: Policija na tragu Ivaninom ubici!

Izvor: Blic.rs
Foto: Printscreen Facebook

YOU MAY LIKE