Chicago, IL
55°
Sunny
6:39 am5:29 pm CST
Feels like: 52°F
Wind: 16mph S
Humidity: 33%
Pressure: 30.1"Hg
UV index: 0
6 pm7 pm8 pm9 pm10 pm
50°F
48°F
45°F
45°F
43°F
WedThuFriSatSun
59°F / 41°F
48°F / 34°F
37°F / 25°F
41°F / 34°F
55°F / 37°F

Published 2 years ago

By admin

OD KINDER ČOKOLADE, DO HOLIVUDA: Srbin dobio ulogu u ‘Gučijevima’ rame uz rame sa Lejdi Gagom!

Film “Gučijevi”, inspirisan šokantnom istinitom pričom o ubistvu Mauricija Gučija, vlasnika modne imperije Guči, u kojem glavne uloge tumače Lejdi Gaga i Adam Drajver, stigao je u naše bioskope, a u njemu jednu od uloga igra i rođeni Beograđanin Aleksandar Eger, koji je odrastao na Banovom brdu.

Njegovo lice znala su sva deca tokom devedesetih godina, jer je krasio kutiju „Kinder“ čokolade. Otac mu je Italijan, majka Srpkinja, a pre nekoliko godina otišao je u Italiju s porodicom, gde je izradio uspešnu karijeru modela.

„Već sa šest-sedam godina zainteresovao sam se za umetnost, pa sam s drugarima iz kraja snimao kratke filmove i skečeve. Oduvek me je zanimala kamera, ali kad sam otišao u Komo, gde sam živeo do sedamnaeste godine, počeo sam da glumim. Imao sam 13 godina kad sam se pojavio u reklami koja mi je donela ulogu u seriji “The Band”, koja je bila popularna u Italiji. Roditelji nikad nisu uzimali za ozbiljno moju nameru da se bavim glumom, pa čak ni onda kad su nam paparaci visili ispred kuće. Zato sam rešio da se odselim od njih i nastavim da se bavim onim što me privlači“, rekao je on svojevremeno za „Kurir“.

On je imao prilike da upozna Baraka Obamu i da se druži s Madonom i Nikol Kidman, a nedavno mu se ispunila želja da bude na naslovnoj strani srpskog izdanja “Mens helta”. Italijanski mediji su ga svojevremeno prozvali i omiljenim modelom Donatele Versaće.

PRATITE NAS I NA INSTAGRAMU:

Izvor: Nova.rs
Foto: Printscreen Instagram @alessandroegger

YOU MAY LIKE