Chicago
36°
Ведро
6:57 am4:20 pm CST
Осећај: 28°F
Ветар: 9mph S
Влажност: 74%
Притисак: 29.87"Hg
УВ индекс: 0
ПетСубНед
43/39°F
43/37°F
41/32°F

Published 2 meseca ranije

By Serbian Times

“OBRAZ MI JE ISPRED NOVCA”: Srbin odustao od takmičenja, neće da igra protiv tzv. Kosova! (FOTO)

Jedan od najboljih igrača E-fudbala u Evropi Marko Roksić povukao se sa kvalifikacionog turnira za EURO. Razlog – nije hteo da igra protiv kosovskog predstavnika.

Prvog dana takmičenja popularni Roksa, koji je bio član Barselone i Rome, ostvario je pet pobeda iz isto toliko duela, ali se povukao kada je trebalo da igra protiv predstavnika južne srpske pokrajine.

Time je ujedno izgubio šansu da ode na završni turnir u Rijad, gde mu je svakako mesto da se bori za najviši plasman, ali je birao srcem ispred novca i takmičenja. Možda dodatno vodeći se poslednjim dešavanjima u Banjskoj.

–Posle dugo razmišljanja odlučio sam da ne igram. Niko nikada nije igrao ovakvu utakmicu, pa ne bih da ja budem prvi. Ostao sam bez direktnog plasmana u Rijad, šta je tu je. Rekao bih još svašta, ali je bolje ćutati – oglasio se Roksić putem društvenih mreža.

Odluku je dodatno obrazložio zvaničnim saopštenjem.

– Posle dve godine u kojima sam bio na svakom takmičenju u Evropi, sada sam odlučio da se povučem. Svrstali su me u istu grupu sa Kosovom, koje je deo Srbije i uvek će biti. Prvog dana sam bio savršen, sa pet pobeda – napisao je popularni Roksa u tekstu pod naslovom “Obraz ispred novca”.

Marko Roksić, koji uporedo igra amaterski fudbal kod nas, je već bio prvak Evrope u dresu Srbije u PES-u, kako se zvala igrica pre E-fudbala.

PROČITAJTE VIŠE:

“ČEKAM DA ME NEKO PROBUDI IZ OVOG KOŠMARA, UVEK ĆEŠ BITI NAJBOLJI TATA NA SVETU”: Potresne reči supruge ubijenog Srbina

KOLUMNA, KOVAČEVIĆ: Slučaj Banjska: Turbo Obilići, životi za bacanje i žene u crnini

BAKLJE I POTPUNA TIŠINA U ČAST UBIJENOG SRBINA: Povorka sa telom heroja Stefana Nedeljkovića prošla kroz Kraljevo! (VIDEO)

Izvor: Sportal
Foto: Sportal

YOU MAY LIKE