Chicago
64°
Mostly Cloudy
6:45 am6:36 pm CDT
Feels like: 64°F
Wind: 1mph ESE
Humidity: 84%
Pressure: 30.07"Hg
UV index: 0
SatSunMon
77/61°F
77/63°F
79/63°F

Published 2 years ago

By admin

BIVŠI OBAMIN I TRAMPOV DOKTOR: Bajden nije mentalno sposoban da vodi SAD, hitno da podnese ostavku!

Roni Džekson, zvanični lekar u Beloj Kući tokom administracije Baraka Obame i zatim Donalda Trampa, rekao je da aktuelni predsednik SAD Džo Bajden mora odmah da podnese ostavku kako bi poštedeo zemlju dalje patnje, pošto nije mentalno sposoban da bude predsednik.

“Bajden ne zna šta se dešava sa Ukrajinom. On ne zna šta se događa u vezi sa bilo čim! On nije kognitivno sposoban da vodi. On mora da podnese ostavku pre nego što naša zemlja dodatno propati”, tvitovao je Džekson.

“Cela zemlja gleda njegove mentalne i kognitivne probleme na izvolte već više od godinu dana, i većina ljudi zaista nema sumnje da se nešto dešava sa njim, da on nije kognitivno isti kao što je bio i, po mom mišljenju, nije sposoban da bude naš predsednik u ovom trenutku”, rekao je Džekson u nedavnom intervjuu.

“Svaki put kada ustane i obrati se američkom narodu, njega ne gledaju samo Amerikanci, već ceo svet, i to je deo problema. Izgleda umorno, izgleda slabo, izgleda zbunjeno, nepovezan je i to šalje poruku slabosti u svet, koji to shvata”, objasnio je.

“On ima 40 godina karijere, možete se vratiti u prošlost i pogledati ovog čoveka, tako da nije da nemamo sa čime da ga uporedimo”, rekao je Džekson i dodao: “Možete da se vratite i vidite, uvek je pravio greške, uvek je pravio pogrešne korake, ali nikada ovako. Ovo je nešto drugačije. Ovo nisu gafovi… Ovo je nešto mnogo ozbiljnije”, uveren je lekar.

Džekson smatra da je Bajdenova mentalna nesposobnost za funkciju “bila u potpunosti vidljiva tokom debakla u Avganistanu”, kao i da bi to moglo “da ubije više Amerikanaca” jer “nedostatak vođstva bi mogao da uvuče Ameriku u rat”.

Džekson je pretgodno kritikovao Bajdena u januaru, nakon jedne od izuzetno neobičnih konferencija za štampu.

“BAJDEN JE SAMO IGNORISAO PITANJE O SVOM КOGNITIVNOM PADU! Nešto nije u redu sa njim. Ovaj čovek NIJE kvalifikovan da bude predsednik! Zahtevam da ODMAH uradi kognitivni test. Previše je toga u pitanju, moramo da znamo!”, tvitovao je.

“Bajdenova ‘konferencija za štampu’ je uznemirujuća i bizarna. Potpuno je odvojen od stvarnosti. On NEMA POJMA šta se dešava. Ne iznenađuje što su ga držali zaključanog u podrumu. Ovo je SRAMOTA”, dodao je Džekson.

PRATITE NAS I NA INSTAGRAMU:

Izvor: Daily Wire
Foto: Printscreen YouTube / Global News, 11Alive

YOU MAY LIKE