Chicago
61°
Fair
6:40 am6:45 pm CDT
Feels like: 61°F
Wind: 8mph ESE
Humidity: 85%
Pressure: 30.01"Hg
UV index: 0
MonTueWed
72/63°F
70/61°F
66/61°F

Published 5 days ago

By Serbian Times

NOVI DETALJI STRAVIČNE NESREĆE U CRNOJ GORI: Četiri osobe životno ugrožene!

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se jutros dogodila kod Cetinja u mestu Obzovica dve osobe su poginule, 21 lice je povređeno, od koji je 17 povređenih je transportovano u Opštu Bolnicu Cetinje, a četiri pacijenta su pregledana u Domu zdravlja Cetinje.

Prema poslednjim informacijama u životnoj opasnosti nalaze se četiri osobe.

Direktor Urgentnog centar KCCG Vuk NIković, izjavio je za Dan da je njegova zdravtsvena ustanova primila pozv za pomoć oko 12 časova.

„Dispečer Zavoda za hitnu medicinsku pomoć Crne Gore primio je poziv oko 12 sati da se desio saobraćajni udes u mestu Obzovica. Na lice mesta odmah su upućene četiri ekipe iz Podgorice, dve sa Cetinja, jedna iz Budve, dva vozila Doma zdravlja Cetinje, dva vozila Opšte bolnice Cetinje i jedno vozilo VMC-a“ objasnio je.

Podsetimo, prema informacijama koje su trenutno poznate, u autobusa je u trenutku nesreće bilo između 30 i 35 putnika, a prve informacije iz Uprave policije su govorile da su tri osobe smrtno stradale, ali su lekari do sada utvrdili smrt dvoje putnika.

Kako saznaje televizija Vijesti 17 osoba je lakše povređeno i prebačeno u bolnicu na Cetinju, a da je za sada jedna teže povređena osoba transportovana u Klinički centar u Podgorici.

U autobusu nije bilo dece.

Trenutno se čeka se elevator koji treba da izvuče autobus iz provalije, kako bi se utvrdilo da li ispod vozila ima još putnika.

Takođe se pretražuje i teren, kako bi se utvrdilo da nije neko ispao iz autobusa i da mu pomoć još nije ukazana.

Autobus koji je sleteo u provaliju je vozilo firme „Papović“ i prevozio je putnike na relaciji Nikšić – Budva.

Rastinje i gusto šiblje zaustavili su autobus na oko 30 metara ispod magistrale.

Vozač autobusa koji je sleteo u provaliju na usponu Obzovice, pri čemu je stradalo najmanje dvoje putnika priveden u policiju i zadržan.

On se požalio ekipi lekara, koji su se prvi spustili do mesta nesreće, da je osetio jak bol u potiljku glave i da je tada autobus na usponu Obzovice u desnoj krivini udario u bankinu, probio je i potom je vozilo sletelo u provaliju.

PROČITAJTE VIŠE:

STRAVIČNA NESREĆA U CRNOJ GORI: Autobus se sručio u provaliju, objavljeni snimci iz drona! (VIDEO)

SRPKINJA (32) PREMINULA U HOTELU NA KRITU: Ostala u sobi da se odmori, drugarice je pronašle mrtvu!

SVADBENO SLAVLJE PREKINULA TRAGEDIJA: Ovo je snimatelj koji je preticao kolonu i podleteo pod kamion!

Izvor: Nova.rs
Foto: Vjesti

YOU MAY LIKE