Connect with us

Srbija

NOLETOV NAJVERNIJI FAN, NE SPAVA KAD ON IGRA: Nišlijka umesila 79 mafina za isto toliko Đokovićevih titula

Published

on

Dušica Živadinović iz Niša je zahvaljujući ovom turniru došla na ideju da obraduje svoje sugrađane i to na najslađi način

Teniski turnir Adria tour u Beogradu humanitarnog karaktera u organizaciji Novaka Đokovića privodi se kraju, a njegov najverniji poštovalac u Nišu rešila je da tim povodom učini mali, simbolični gest kojim će obeležiti 79 titula u karijeri prvog reketa sveta.

Dušica Živadinović iz Niša je zahvaljujući ovom turniru došla na ideju da obraduje svoje sugrađane i to na najslađi način.

Ona je parku Sveti Sava postavila svoj mali štand sa transparnetom  “Nole i Nišlije vas vole – 79 mafina za 79 titula”, a na štandu su se našli mafini koje je baka Dušica napravila za našeg Noleta.

Novaka pratim od samog početka karijere, u noćima kada je igrao nisam spavala, 17 Grand Slam-ova, 8 Australian Open-a, 5 Vimbldona, svaka od tih pobeda je ispraćena”, priča baka Dušica prolaznicima koji zastaju kraj štanda da razmene sa njom poneku reč i našem teniskom heroju.

“Ideja je nastala ne tako davno, iz istinskog divljenja i želje da na neki način obeležim i proslavim sve uspehe našeg Noleta, ali i da podržim buduće jer znam da će ih biti još, a podrška svih nas njemu puno znači”, kaže Dušica.

Gledajući u svoje mafine baka Dušica kaže:

Bilo bi mi drago da i Nole ovo vidi, ali ako se to i ne desi nije mi žao. Najvažnija je naša zahvalnost najbojem ambasadoru naše zemlje”, kaže Dušica.

Na turniru u Beogradu su se pored Đokovića našli i Aleksandar Zverev, Dominik Tim, Grigor Dimitrov, kao i Viktor Troicki, Filip Krajinović, Dušan Lajović, Nenad Zimonjić, Olga Danilović kao i Jelena Janković.

IZVOR: Niškevesti FOTO: V.P.

Advertisement