Connect with us

Balkan

NOLE GRADI KOMPLEKS U VISOKOM: Niče novi teniski centar kod “bosanskih piramida”!

Published

on

Novak Đoković najbolji teniser sveta vrlo dobro zna da je, uspeh u sportu, satkan od mnogih faktora. Nije to samo rad, trening, dobra ishrana, oporavak, jel se svodi na fizički aspekt naše ličnosti. On zna da je čovek multidimenziono i energetsko biće i da je ta energija koja kruži u nama važna za život i sve naše uspehe, prenosi Telegraf.

Zato i ne čudi što često odlazi u Visoko u posetu bosanskim piramidama, gde je već pet puta bio za dve godine. Poslednji put kada je bio napravljen je plan da se u parku ravne 2 naprave teniski tereni, teretana, hotel, gde će imati sve uslove za trening i pripremu. I ne samo on, već teniseri iz celog regiona i to besplatno.

“Dogovorili smo se da napravimo dva terena jedan sa tvrdom podlogom i šljakom koji će biti vrhunskog nivoa. Kad se odluči da dođe sam ili sa porodicom, da uz sve ostale benefite, tunele, netretiranu vodu, park prirode Ravne 2, ima vrhunske terene može da dovodi ljude iz regije koji će mu biti sparing parneri”, rekao je Semir Osmanagić, arheolog i pronalazač takozvanih “bosanskih piramida”.

“Naravno, on ima kompleks u Beogradu koji mu je glavni, ali će ovde imati sve uslove, jer veliki ljudi razmišljaju unapred. Ovde će imati sve uslove, teretanu, sa spravama koje želi, ima prirodu, porodicu sa kojom će imati potpunu privatnost. Radujem se njegovom dolasku ali i dolasku drugih igrača koji nemaju uslove jer ovde će imati sve besplatno” kaže Osmanagić.

“Planirano je da 13. jula imamo otvaranje terena i očekujem Novaka da odigra egzibicioni meč na ovim terenima. Takođe, biće bogat kulturnoumetnički program, koncerti, basket sa NBA zvezdama”, dodaje.

PRATITE NAS I NA INSTAGRAMU:

Izvor: Telegraf
Foto: Printscreen YouTube / BosnianPyramidsTV

Advertisement