Chicago, IL
46°
Fair
6:36 am5:31 pm CST
Feels like: 46°F
Wind: 2mph SSW
Humidity: 50%
Pressure: 29.7"Hg
UV index: 0
8 pm9 pm10 pm11 pm12 am
45°F
45°F
45°F
45°F
43°F
FriSatSunMonTue
43°F / 25°F
37°F / 32°F
55°F / 37°F
61°F / 52°F
64°F / 45°F

Published 2 years ago

By admin

NIKI MINAŽ NA UDARU LEVIČARA: Tvitovala klip Takera Karlsona koji je podržava u vezi vakcinacije!

Niki Minaž našla se usred polemike oko vakcina, a njeni skeptični stavovi na tu temu privukli su veliku pažnju – od doktora Entonija Faučija, pa sve do Bele kuće. Ipak, kako Minaž kaže, još jedna od ‘nus posledica’ cele priče je i cenzura na Tviteru.

Sve je počelo kada se Minaž žalila na zahtev Met Gala da svi gosti moraju da budu vakcinisani, navevši kako taj događaj nije vredan primana ivakcine protiv koronavirusa. Sve je ispravila ‘anegdotom’ o njenom poznaniku koji je navodno doživeo izuzetno redak nus efekat vakcine.

“Moj rođak u Trinidadu ne želi da primi vakcinu jer se njegov prijatelj vakcinisao i postao je impotentan. Testisi su mu otekli. Njagov prijatelj je trebalo da se oženi za par nedelja, sada je devojka otkazala venčanje. Zato se pomolite i pobrinite se da ste sigurni u svoju odluku, a ne da vas neko primorava“, napisala je.

Poznati voditelj Fox News-a Taker Karlson iskazao je razumevanje za njen stav, navevši da Niki Minaž skreće pažnju ne zbog anegdote ili njenog očiglednog oklevanja u vezi sa vakcinom, već zato što je sugerisala da pojedinci treba da donesu odluku sami, umesto da se osećaju maltretirano i primorano od strane političara, konkretno predsednika Džozefa Bajdena.

Minać se složila i podelila ovaj deo Takerove emisije sa emotikonom “mete“, što znači – pravo u centar, odnosno tačno tako..

Nakon toga, društvene mreže su se usijale od negativnih komentara američkih levičara. Neki su čak upozorili Minaž da podržava “belu nadmoć” i da ne bi trebalo da veruje republikancima.

Minaž je oštro odgovorila na ove kritike.

“Je l’ tako. Ne mogu da razgovaram, složem se, čak ni da pogledam nekoga samo zato što je iz određene političke stranke. Ljudi više nisu ljudi. Ako ste crnac i demokrata vam kaže da gurnete nešto u dupe, jednostavno vi to morateda uradite. Ako vam neko iz druge stranke kaže da pazite na autobus, ostanite tu da vas udari”, napisala je.

PRATITE NAS I NA INSTAGRAMU:

Izvor: Daily Wire
Foto: Printscreen YouTube / Nicki Minaj

YOU MAY LIKE