Chicago, IL
52°
Partly Cloudy
6:36 am5:31 pm CST
Feels like: 48°F
Wind: 8mph NNE
Humidity: 49%
Pressure: 29.73"Hg
UV index: 3
2 pm3 pm4 pm5 pm6 pm
52°F
52°F
48°F
48°F
45°F
FriSatSunMonTue
45°F / 25°F
36°F / 32°F
55°F / 37°F
59°F / 52°F
64°F / 48°F

Published 1 year ago

By admin

NEZAUSTAVLJIVI SRPSKI HUMANITARAC: Aleksandar trči 920 km za život svog malog imenjaka i bolesnu decu Srbije (VIDEO)

Dobra dela ne poznaju granice, a dobre ljude dočekuju sa osmesima i zagrljajima na svim meridijanima.

Naš sunarodnik nalazi se na jednoj nesvakidašnjoj misiji kako bi na sebi svojstven način pomogao detetu kojem je neophodna pomoć i podrška svih nas u teškoj životnoj borbi.

O njegovom poduhvatu širu javnost izvestili su autori sa Fejsbuk stranice “Zanimljivo”. Njihovu objavu prenosimo u celosti:

“Ni kiša, ni bolovi u nogama, ni umor ne mogu zaustaviti ovog čoveka koji je nameran da ostvari svoj cilj. Aleksandar Kikanović koji trenutno prolazi kroz opštinu Filijaši u Rumuniji doživeo je i jedan nesvakidašnji slučaj.

Naime, policija Rumunije je u jednom trenutku počela da svira Aleksandru i posle 300 metara ga je i zaustavila. Nakon što su izašli iz svog automobila, policajci su prišli Aleksandru i počeli da ga grle. Rekli su da su upoznati sa onim što radi i poželili mu srećan put. Zaista gest vredan svake pažnje.

Podsetimo, Aleksandar Kikanović trči za bolesnu i siromašnu decu Srbije. Trčaće 920 kilometara, do grada Jaši, u Rumuniji, u kome počivaju mošti Prepodobne majke Paraskeve, Svete Petke kako bi pomogao malom Aleksandru da pobedi bolest.”

Izvor: Luftika Foto: Facebok @Oficijalnastranicazanimljivo

YOU MAY LIKE