Connect with us

Amerika

NEVOLJA U RAJU: U Majamiju policijski čas, snage reda biber-sprejom rasterivale masu! (VIDEO)

Published

on

Vlasti u Majami Biču uvele su hitan policijski čas od osam uveče do šest sati ujutru nakon što se više hiljada ljudi za prolećne praznike okupilo na ulicama i u restoranima bez zaštitnih maski i držanja socijalne distance.

Gradonačelnik Majami Biča Den Gelber saopštio je da je u tom popularnom turističkom mestu uveden policijski čas, a šetališta duž plaže su zatvorena.

Mere biće na snazi najmanje tri dana, rekao je gradonačelnik i potvrdio da su u toku razgovori da se restriktivni režim produži.

Gradski menadžer Raul Agila rekao je za Majami herlad da preporučuje da restriktivne mere ostanu na snazi do 12. aprila ili do kraja prolećnog raspusta.

I nakon iznenadnog uvođenja policijskog časa, na ulicama Majami Biča je ostala velika gomila ljudi, pa je morala da raguje i policija koja je blokirala ulice i pokušala da ih rastera biber-municijom.

Izbilo je i nekoliko tuča, a zbog policijske akcije nastao je i stampedo. Okupljeni su plesali, zabavljali se i bacali novac u vazduh,m ne mareći mnogo za policijski čas.

Tek dva sata nakon što je policijski čas stupio na snagu, lokalna policija je na Tviteru objavila fotografije uspešno ispražnjenih ulica.

PRATITE NAS I NA INSTAGRAMU:

Izvor: RTS
Foto: Printscreen Twitter@bobethyates

Advertisement