Chicago
72°
Clear
6:49 am6:29 pm CDT
Feels like: 72°F
Wind: 2mph SSW
Humidity: 67%
Pressure: 30.11"Hg
UV index: 0
WedThuFri
79/64°F
72/54°F
61/46°F

Published 4 weeks ago

By Serbian Times

NESVAKIDAŠNJA SCENA NA NEBU IZNAD HRVATSKE: Žena se tik pred sletanje porodila u helikopteru!

Jedan beba odlučila je da dođe na svet u helikopteru Hrvatskog ratnog vazduhoplovstva tokom leta od Raba do Rijeke, prenosi Novi list. Hitna pomoć stacionirana na ostrvu Krk primila je poziv 4. septembra oko ponoći, a trudnica se i pored velike brzine dežurnih lekara ipak porodila dok je helikopter bio u vazduhu.

Samo pet minuta pre nego što je helikopter sleteo na rečni heliodrom “Delta”, rodila se devojčica. Ceo porođaj vodio je medicinski tim HV, dok je o porođajnom iskustvu pričala kapetan aviona, Danijela Vrhovski.

Sve prošlo u najboljem redu

-Ovo je zaista bilo posebno iskustvo. Majka je bila u dobrom opštem stanju i sve je prošlo dobro. Uprkos izazovnim uslovima zbog buke i skučenog prostora u helikopteru, porođaj je protekao uspešno – rekla je ona.

“Ovo je poseban doživljaj”

-Bio je to zaista poseban doživljaj i osećaj za ceo tim Hrvatske vojske, kada je beba zaplakala svi smo bili srećni i uzbuđeni – rekla je ona, dok su majka i beba zbrinute u bolnici u Rijeci.

PROČITAJTE VIŠE:

ZAVRŠEN NAJVEĆI SKUP SRPSKE DIJASPORE U AMERICI I KANADI: Ekipa “Republike Srpske” do dugo u noć slavila trijumf na Srbijadi! (FOTO GALERIJA)

LEPE VESTI SA KOSOVA: Prizrenska bogoslovija bogatija za 8 novih učenika, sada je pohađa 28 bogoslovaca! (FOTO)

SRPSKI JUNIORI ZASIJALI U TURSKOJ: Kik-bokseri osvojili 19 medalja na Evropskom prvenstvu!

Izvor: Blic
Ilustracija: Pexels

YOU MAY LIKE