Chicago, IL
37°
Clear
6:25 am5:40 pm CST
Feels like: 30°F
Wind: 14mph S
Humidity: 45%
Pressure: 30.31"Hg
UV index: 0
12 am1 am2 am3 am4 am
37°F
36°F
34°F
34°F
32°F
FriSatSunMonTue
46°F / 36°F
55°F / 45°F
66°F / 52°F
68°F / 43°F
46°F / 36°F

Published 1 year ago

By Serbian Times

NESTAŠICA ŽENA NA SRPSKOM SELU: Nenad odlučio da kupi mladu iz Albanije, čeka da mu se javi na oglas!

Evo, godinu i nešto dana čekam da mi se javi neka, ja sam dao oglas, ali nikako da se pojavi žena koja će mi ulepšati život, priča nam Nenad iz Žagubice.


Neretko smo svedoci mešovitih brakova, a jedan od “trendova” poslednjih godina je taj da naši momci žene devojke iz Albanije. Ne samo da ih žene, nego ih i kupuju kako bi sebi obezbedili porodicu, a najčešći razlog za to, kako oni kažu, jeste “nestašica domaćica”.

Na društvenim mrežama se vodi polemika oko iskustava, cene i raznih detalja. Posebnu pažnju nam je privukla jedna grupa, gde se oglasi svakodnevno pojavljuju.

Među oglasima, naišli smo na Nenada Mosića (40) iz Žagubice koji je odlučio da kupi ženu. Za Telegraf.rs, Nenad otkriva detalje svoje odluke.


Evo, godinu i nešto dana čekam da mi se javi neka, ja sam dao oglas, ali nikako da se pojavi žena koja će mi ulepšati život. Čekam i nadam se – počinje Nenad.


Iza sebe imam brak i sina, razveo sam se i sin mi je kod babe i dede, a ja sam ovde sam. Ne znam kakve su žene iz Albanije, ne znam ni koja je cena, ali sam spreman da platim. Video sam na televiziji i u novinama više puta da se momci tako žene, pa što ne bih i ja – kaže nam Nenad.

Domaćin sam čovek, ona bi bila u kući da sprema i kuva, ništa fizički teško ne bi morala da radi. Ja sam tu za sve, nadam se da ću naći ženi i da će biti sve u redu. Pošten sam i normalan momak, takvu ženu i tražim jer nemam sreće sa ženama, pa sam spreman da platim za brak, a kolika je cena – videću – zaključuje Nenad, uz nadu da će uskoro biti te sreće da pronađe, ili kupi, ljubav svog života.

PROČITAJTE VIŠE:

OVO JE NAJMANJE SELO U VOJVODINI: Nema školu, nema crkvu, ali ima nešto vrednije!

ANA BEKUTA O ZABRANJENOM KONCERTU U PULI : “Izgleda da u Hrvatskoj i Srbiji imamo podjednako smeća”!

HTEO DA PROFITIRA PA ZAŽALIO: Podigao kiriju da bi stan izdao Rusima, oni mu ostavili smeće, račune i pobegli!

Izvor: Telgraf
Foto: Printscreen Telegraf

YOU MAY LIKE