Chicago
72°
Partly Cloudy
6:41 am6:43 pm CDT
Feels like: 72°F
Wind: 11mph NE
Humidity: 75%
Pressure: 30.04"Hg
UV index: 1
TueWedThu
72/63°F
66/63°F
66/59°F

Published 3 months ago

By Serbian Times

NEOČEKIVAN POTEZ SRĐANA ĐOKOVIĆA: Otac najboljeg tenisera želi da vrati terene na Dorćolu!

Otac proslavljenog srpskog tenisera Novaka Đokovića, Srđan, želi da vrati teniske terene na Dorćolu, koji su nedavno predati gradu Beogradu.

Naime, Srđan je izdao saopštenje u kojem je naveo da je spreman za novo partnerstvo i ponovno preuzimanje terena “Milan Gale Muškatirović”.

“Nakon izražene namere Novaka Đokovića i njegove kompanije da izađe iz partnerstva sa gradom u vezi poslovanja i obavljanja aktivnosti teniskog terena ‘Novak’ na teniskim terenima ‘Milan Gale Muškatirović’ obaveštavam medije da sam u konsultaciji sa svojom porodicom spreman da ili lično ili preko neke od kompanija u našem vlasništvu nastavimo saradnju sa gradom u vezi poslovanja i obavljanja aktivnosti teniskog centra.

U najkraćem toku ponudićemo gradu neki od modaliteta saradnje ili javnog partnerstva koji bi omogućio da ovaj teniski centar i nadalje obavlja delatnost kojoj je namenjen u korist teniskog sporta Beograda i Srbije.

Nadamo se da će gradski čelnici u ime budućnosti teniskog sporta pozitivno odgovoriti na ovu našu inicijativu”, piše u saopštenju.

PROČITAJTE VIŠE:

DIRLJIVA PORUKA MARJANA VAJDE: Slovak čestitao Đokoviću istorijski uspeh moćnim rečima!

“OVO JE ZA TEBE, NOLE”: Nadal održao dirljiv govor o Đokoviću pred punom akademijom! (VIDEO)

SRPKINJA NA TRONU: Ivana Vuleta zvanično najbolja skakačica u dalj na svetu!

Izvor: Kurir
Foto: Printscreen YouTube K1 Televizija/Starsport

YOU MAY LIKE