Chicago, IL
81°
Partly Cloudy
5:24 am8:09 pm CDT
Feels like: 82°F
Wind: 14mph SW
Humidity: 52%
Pressure: 29.79"Hg
UV index: 2
6 pm7 pm8 pm9 pm10 pm
79°F
79°F
75°F
72°F
70°F
TueWedThuFriSat
86°F / 61°F
75°F / 57°F
75°F / 61°F
79°F / 63°F
73°F / 59°F

Published 1 month ago

By Serbian Times

“NEMA POVREĐENIH DRŽAVLJANA SRBIJE”: Počasni konzul Srbije se oglasio, 2500 naših ljudi je dobro!

Počasni konzul Srbije u Berševi, u Izraelu Aleksandar Nikolić izjavio je jutros, posle subotnjeg masovnog iranskog napada dronovima i raketama na teritoriju Izraela, da među državljanima Srbije koji žive u Izraelu nema povređenih, da je jutro mirnije i da su u kontaktu sa Ministarstvom spoljnih poslova i srpskim ambasadorom u Tel Avivu.

“Naši državljani, njih oko 2.500 su dobro, nema povređenih, a noć je bila neprospavana”, rekao je Nikolić, ocenivši da je, u poređenju sa napadom Hamasa na Izrael 7. oktobra, stanje državljana Srbije “daleko relaksiranije”.

On je precizirao da se briga za naše državljane sada uglavnom koncentriše na one koji su rezidenti države Izrael, odnosno dvojni državljani, a među njima ima i onih koji žive u Berševi, glavnom gradu distrikta Jug, gde i on boravi, a koji je protekle noći bila pod učestalim i snažnijim delovanjem kako bespilotnih letelica, tako i projektila.

PROČITAJTE VIŠE:

IRAN POKRENUO NAPAD NA IZRAEL: Dronovi – kamikaze u vazduhu, poleteli i američki avioni (VIDEO)

VELIKO PRIZNANJE ZA NAŠEG REDITELJA: Radoš Bajić na poziv Nikite Mihalkova u žiriju međunarodnog filmskog festivala u Moskvi!

IRANSKI GENERAL PRETI GAĐANJEM AMERIČKIH BAZA! “Teheran je upozorio Vašington da ne pomaže izraelsku odmazdu!”

Izvor: Kurir
Foto: Kurir

YOU MAY LIKE