Chicago, IL
63°
Clear
5:26 am8:07 pm CDT
Feels like: 63°F
Wind: 0mph NNW
Humidity: 73%
Pressure: 29.84"Hg
UV index: 0
7 am8 am9 am10 am11 am
64°F
66°F
68°F
72°F
75°F
SunMonTueWedThu
68°F / 57°F
82°F / 63°F
81°F / 61°F
72°F / 55°F
75°F / 57°F

Published 1 year ago

By Serbian Times

“BIO BI GREH RAZDVOJITI IH”: Tragično stradali Nenad i Katarina biće sahranjeni zajedno!

Zajedno su živeli. Zajedno su umrli, neka zajedno i počivaju. Moj Nenad i Katarina biće sahranjeni zajedno. To je Kuriru rekla neutešna majka tragično nastradalog Nenada Bilića (25) iz Zrenjanina.

Od bola slomljena žena potvrdila nam je da je to zajednička odluka nje i hraniteljke Katarine Jovanović (iz Ruskog Sela kod Kikinde:

U dogovoru sa Katarininom hraniteljkom rešiile smo da ih sahranimo zajedno. Mislim da bi bio greh razdvajati jer su se obećali jedno drugom da će biti zajedno do kraja života. Sigurna sam da bi i oni to voleli – rekla nam je neutešna Ksenija, Nenadova majka rekla je da još čeka informacije od policije u vezi sa tragedijom koja ih je zavila u crno.

Nisam još od policije dobila bilo kakve informacije u vezi sa tragedijom koja nas je zavila u crno. Još ništa ne znamo. Raspitivali smo se, bili u policiji, ali su nam rekli da ne mogu ništa da nam kažu dok se ne završi obdukcija i dok ne dobiju izveštaj iz Instituta za sudsku medicinu. Poručili su nam da se javimo u ponedeljak prepodne. Misle da će do tada moći da nam kažu sve – kazala je unesrećena majka.

Iz tog razloga, Nenadova majka još ne može da kaže ni kad će na večni počinak ispratiti sina i snajku jer nema pouzdanu informaciju kad bi mogla da preuzme tela.

Podsetimo, Nenad i njegova trudna supruga Katarina pronađeni su mrtvi u četvrtak, u iznajmljenom dvorišnom stanu, u Zrenjaninu. Supružnici su se, najverovatnije, ugušili od gasa koji je cureo iz peći i to pre skoro nedelju dana.

PROČITAJTE VIŠE:

“ODLAZIM PRE NEGO ŠTO BUDE PREKASNO”: Poznati avanturista i voditelj Ber Grils napušta civilizaciju! (FOTO)

PODELILI ŠOKANTNA ISKUSTVA SA TAKSISTIMA: “U Turskoj nisu hteli da nas voze jer smo Srbi”!

“KAŽU DA SAM ZLA ŽENA, VIDI SE PO OČIMA”: Gastarbajterka Goca epitafom “pokopala” familiju! (FOTO)

Izvor: Kurir
Foto: Printscreen Facebook

YOU MAY LIKE