Chicago
Clear
7:04 am5:02 pm CST
Feels like: -6°F
Wind: 8mph WNW
Humidity: 56%
Pressure: 30.51"Hg
UV index: 0
TueWedThu
12/5°F
27/19°F
30/5°F

Published 2 months ago

By admin

NEGIRAO SVE: Još 5 žena optužilo Bila Kozbija za seksualno zlostavljanje!

Bil Kozbi se suočava sa novom tužbom pet žena, od kojih je većina bila deo “Kozbi šoua”, koje tvrde da ih je seksualno napao. Kozbi negira optužbe i kaže da će ga sud osloboditi.

Prema tužbi, u koju je TMZ imao uvid, žene tvrde da se Kozbi pretvarao da je njihov mentor dok su pokušavale da uđu u šoubiz 80-ih i 90-ih, ali da se umesto toga pretvorio u predatora, piše TMZ.

Tužiteljke Lili Bernard, Iden Tirl, Dževel Gitens, Dženifer Tompson i Sindra Lad kažu da je Kozbi mogao da ih iskoristi jer su bile mlade i ranjive.

Lili je gostovala u ulozi gospođe Majnfild u epizodi „Kozbi šoua“ iz 1992. godine i u tužbi kaže da ju je Kozbi drogirao i napao nekoliko puta – uključujući i jednom kada se probudila tokom silovanja i zatekla ga kako pokušava da je uguši jastukom. Kako se navodi u tužbi, ona je pretila da će otići u policiju, a Kozbi ju je bacio niz stepenice i izbacio, upozoravajući da će je uništiti. Kaže da navodne zločine nije prijavila jer je strahovala za život.

Kozbija su tokom godina desetine žena optužile za silovanje, ali je on sve porekao. Godine 2018. osuđen je na 10 godina zatvora u Pensilvaniji, ali je pušten prošle godine jer su tužioci prekršili ugovor o imunitetu koji je Kozbiju dat od strane prethodnog okružnog tužioca.

Ranije ove godine, kalifornijska porota ga je proglasila krivim u građanskom postupku za seksualno zlostavljanje tinejdžerke 1975. godine.

PRATITE NAS I NA INSTAGRAMU:

Izvor: N1
Foto: The Hill

YOU MAY LIKE

KOLUMNA, KOVAČEVIĆ: Đokovićev put kojim se ređe ide, popločan očevim glupostima, našim kompleksima i svetskom zaverom
ENVER KRENUO NA HODOČAŠĆE U MEKU: Srbi me zaustavljaju na putu, časte ručkom, plate smeštaj!
BRITANSKI NOVINAR OPISAO NOLETOV PUT DO VRHA: "Diskvalifikovan, zabranjen, deportovan" i na kraju najbolji!
PATRIJARH STIGAO U ČIKAGO, DOČEKALA GA DECA I PESMA: "Najveće moje zadovoljstvo je susret sa braćom i sestrama, susret sa ljudima"
“ON JE NAJVEĆI KOJI JE IKADA DRŽAO REKET”: Cicipas se poklonio Noletu: Hvala ti što me činiš boljim!
IVANIŠEVIĆ OTVORIO DUŠU: Nole može da urla i da me psuje, ali mora da pobeđuje, i ja sam bio lud!
ISPLIVALO TELO NA PLAŽI: Policija ispituje da li je u pitanju Ana Volš!
PREOKRET U AUSTRALIJSKIM MEDIJIMA: Histerija oko Srđana Đokovića dobila novu dimenziju!