Chicago
73°
Cloudy
6:37 am6:48 pm CDT
Feels like: 73°F
Wind: 9mph ESE
Humidity: 62%
Pressure: 30.09"Hg
UV index: 0
SatSunMon
73/59°F
72/63°F
70/61°F

Published 3 months ago

By Serbian Times

“NASTAVITE DA SE BORITE”: Nakon suđenja okupljene pristalice pružile podršku Trampu pesmom! (VIDEO)

Donald Tramp, nakon što je napustio sud u Majmiju, zaputio se ka aerodormu, ali je pre odlaska na let stao u poznati restoran. Tamo su ga dočekale pristalice koje su mu pevale pesmu, u susret 77. rođendanu, koji će proslaviti sutra.

“Skaj Njuz” javio je da se mala grupa ljudi okupila oko njega, pevajući mu i čestitajući rođendan. Nakon toga se Tramp fotografisao sa svojim simpatizerima.

Tramp se smejao, mahnuo okupljenima i rekao: “Hrana za sve!” Oni su mu aplaudirali. Jedan je uzviknuo: “Nastavite da se borite, gospodine!”

Da podsetimo, bivši američki predsednik Donald Tramp napustio je danas zgradu federalnog suda u Majamiju, nakon što se izjasnio da nije kriv po optužnici u 37 tačaka za zloupotrebu poverljivih dokumenata.

Trampa su prethodno privele američke vlasti, a u sudnici se u njegovo ime izjasnio advokat Tod Blanš koji je izjavio: “Svakako se izjašnjavamo da nismo krivi”, prenosi Foks njuz. Prema pisanju američkih medija, ceo postupak je trajao nekoliko minuta.

Njegovo izjašnjavanje o krivici izneto je pred američkim sudijom za prekršaje Džonatanom Gudmanom. Trampov pomoćnik Volt Nauta, koji je optužen za saučesništvo, takođe se izjasnio da nije kriv.

Nakon saslušanja, Trampu je dozvoljeno da napusti sud bez uslova ili ograničenja putovanja, a nije bila potrebna kaucija. Sudija Gudman je presudio da Trampu nije dozvoljeno da komunicira sa potencijalnim svedocima u slučaju, a moglo bi da prođe godinu dana pre nego što slučaj stigne u fazu suđenja.

PROČITAJTE VIŠE:

PODIGNUTA VELIKA OPTUŽNICA PROTIV TRAMPA: Bivši predsednik se tereti po čak sedam tačaka!

TRAMP DOBIO IZAZIVAČA, I TO KAKVOG: Njegov bivši potpredsednik najavio kandidaturu za predsednika!

MEDIJI VIŠE NIKAD NEĆE BITI ISTI: Taker Karlson predstavio svoj novi šou na Tviteru! (VIDEO)

Izvor: Blic
Foto: Printscreen Twitter @AP

YOU MAY LIKE