Chicago, IL
59°
Mostly Cloudy
6:19 am5:44 pm CDT
Feels like: 57°F
Wind: 8mph S
Humidity: 79%
Pressure: 29.93"Hg
UV index: 1
11 am12 pm1 pm2 pm3 pm
64°F
66°F
66°F
66°F
68°F
TueWedThuFriSat
45°F / 37°F
46°F / 37°F
50°F / 41°F
48°F / 36°F
43°F / 32°F

Published 1 year ago

By Serbian Times

“NAJVEĆA ŽELJA MI JE DA IMAM ŠTALU!”: Ostao bez oca pa sa 14 godina sam brine o porodici!

Ibrahim Mahalbašić postao je prava regionalna zvezda na društvenim mrežama, a sve to zahvaljujući specifičnom bosankom dijalektu kojim govori. Dok je nekima postao simpatičan, mnogi su ga ismevali. Međutim, on za negativne komentare ne mari.

Ovaj dečak živi u selu kod Novog Travnika, sa majkom i sestrom, a veoma rano je ostao bez oca. Još nije završio ni osnovnu školu, a već je preuzeo očevu ulogu. I tako dok mu se druga deca smeju, on na svojim leđima ponosno nosi veliku brigu za svoju porodicu.

“Ja to ne bendam ni pet posto, nek objavljuju šta hoće, baš me briga.”, prokomentarisao je Ibrahim činjenicu da ga mnoga deca prozivaju.

Pored školskih obaveza koje ima, Ibrahim obavlja i poljoprivredne poslove – cepa drva, a zna i da vozi traktor o kojem neprestano mašta.

Dok drugi dečaci uglavnom maštaju o skupim telefonima i da postanu fudbaleri i jutjuberi, Ibrahim ima samo jednu želju koja bi znatno ulepšala njegov žoivot kada bi se ostvarila.

“Najveća želja mi je da imam svoju štalu, to mi je najveća želja u životu!”, rekao je ovaj skromni dečak.
Ibrahim ima samo 14 godina, a svojim stavom prema životu i negativnim ljudima, svima nama je očitao lekciju koju dobro treba da upamtimo.

“Po meni to nije ismevanje. Svako neka objavljuje šta hoće, svako ima svoje. Svi ćemo doći na sudnji dan, ako Bog da. Alah sve vidi!”, prokomentarisao je Ibrahim video zapise koji mnogi objavljuju na društvenim mrežama kako bi mu se smejali.

Činjenicu da njegovi vršnjaci, ali i mnogo stariji objavljuju njegove video zapise na TikToku, on je okrenuo na pozitivnu stranu ističući da mu je to reklama, budući da je i sam napravio profil na ovoj društvenoj mreži.

Raspust koristi da uživa u svojoj najvećoj ljubavi – koridama, na kojima je redovan gost.

SAZNAJTE VIŠE:

U SRBIJI OBOREN GINISOV REKORD: Okupilo se čak 256 Milica Jovanović!

SRPSKA SLOGA KOD MOKRE GORE: Udruženim snagama gurali zaglavljeni bugarski šleper! (FOTO) (VIDEO)

ČAČAK U KARIPSKOM MORU: Ronioci Srbije otkrivaju podvodne lepote Meksika! (FOTO)

Izvor: Kurir
Foto: Printscreen Youtube / Srednja Bosna danas

YOU MAY LIKE