Chicago, IL
32°
Sunny
6:33 am5:34 pm CST
Feels like: 25°F
Wind: 8mph SSE
Humidity: 55%
Pressure: 30.07"Hg
UV index: 0
6 pm7 pm8 pm9 pm10 pm
32°F
30°F
32°F
32°F
32°F
SunMonTueWedThu
55°F / 37°F
63°F / 54°F
64°F / 37°F
41°F / 21°F
43°F / 30°F

Published 11 months ago

By Serbian Times

NAJBOLJI PRIJATELJ OBJAVIO ROĐENDANSKI SNIMAK ANE VOLŠ: Jedna želja joj se ispunila, upravo ta je bila kobna!

Brajan Volš (48), koji je optužen da je u porodičnoj kući u Kohasetu 1. januara ubio suprugu, Beograđanku Anu Volš (39) trebalo bi da se pojavi pred sudom 27. aprila. Kako prenose mediji, suđenje po optužbama da je suprugu ubio, potom raskomadao njeno telo testerom za metal i delove bacio na različite deponije, zakazano je za 10 sati.

Inače, da do voog monstruoznog čina, koji je šokirao ceo svet, nije došlo Volšova bi danas proslavila svoj rođendan!

To je potvrdio i njen prijatelj koji je na Instagramu objavio seriju fotogradija na kojima on i Ana proslavljali njen rođendan prošle godine i napisao da je to bio poslednji rođendan koji je slavila na ovoj zemlji.

Dana 12. april 2022. je Anin poslednji rođendan koji je slavila na ovoj zemlji. Odlučili smo da proslavimo ranije jer Ana za rođendan ne bi bila u gradu, već u Kohasetu sa porodicom. Pre nego što nas je naš konobar iznenadio parčetom rođendanske torte, imali smo lepu večeru, a onda je Ana htela da poželi želju. Želela je toliko stvari za narednu godinu. Postojala je nada da će se njena tri sina preseliti u Vašington i da će njen muž konačno biti oslobođen u julu. Postojala je nada za njen novi posao, njena ulaganja i njenu strast za životom. Ana je sanjala da će da uspe i da bude unapređena u firmi Tišman Spajer i nadala se da ćemo ponovo raditi zajedno. Postojala je nada da će njena tri sina i moj sin rasti zajedno i biti prijatelji i braća i postojala je nada da će moja porodica i ona proslaviti život u našem voljenom Vašingtonu. Ove nade su sada propale i ostalo je ono šta je moglo da bude… Anin život je bio pun teškoća ali i života; i danas ću izabrati da proslavim njen život sa svojom ženom, mojim sinom i našim prijateljima koji vole Anu koliko i mi. Zauvek ćeš mi nedostajati i zauvek negovati prijateljstvo koje nam je tako drago. Srećan nebeski rođendan, Ana. Budi i dalje sunce i mesec. Šaljem ljubav i zagrljaje gde god da je tvoj duh. Sijaj! – napisao je Anin prijatelj.

Ispostavilo se da je Brajan zaista oslobođen, ali da je i ova želja, prema sumnjama i još uvek nezvaničnim inorfmacijama bila kobna po nju.

Ispod fotografija komentari samo pljušte, a ljudi su i dalje očajni što do dana današnjeg ne postoji nijedan validan argument niti dokaz koji bi potkrepio sumnje o njenom ubistvu.

PROČITAJTE VIŠE:

BRAJAN VOLŠ ZVANIČNO OPTUŽEN: Terete ga za prvostepeno ubistvo supruge Ane!

MAJKA ANE VOLŠ NE GUBI NADU: I dalje verujem da je Brajan nije ubio, a evo i zašto!

DAN PRED BRAJANOVO SASLUŠANJE, MAJKA ANE VOLŠ PORUČILA: “Gde mi je dete Brajane? Ako je ubio, treba da dobije doživotnu robiju!”

Izvor: Kurir
Foto: Printscreen Instagram @itookthatshoot

YOU MAY LIKE