Connect with us

Amerika

‘NADAM SE DA U PAKLU NIJE PREVRUĆE’: Čuveni američki voditelj se izvinio zbog emisije koja ga je proslavila!

Published

on

Američki TV voditelj Džeri Springer izjavio je da mu je „mnogo žao“ zbog svog kontroverznog tok-šoua, koji je trajao skoro 30 godina i imao je preko 4.000 epizoda.

„Šou Džerija Springera“ bila je emisija u kojoj su se gosti svađali o svojim privatnim problemima, pred publikom uživo u studiju. Godinama je bio izložen kritikama zbog vulgarnosti i posledica koje je ostavljao po ljude koji su u njemu učestvovali, uključujući i ubistvo žene koja je gostovala u emisiji 2002. godine i otkrila da je spavala sa svojim bivšim mužem bez znanja njegove nove žene. Par je tada osuđen za njeno ubistvo, prenosi N1.

Gostujući u podkastu „Behind the Velvet Rope“, Springer je podelio svoje žaljenje zbog sadržaja emisije i uticaja koji je imala.

„Jednostavno se izvinjavam. Mnogo mi je žao. Šta sam uradio? Uništio sam kulturu. Samo se nadam da u paklu nije toliko vruć, jer lako sagorevam. Ja sam veoma lagan, i to me nekako brine“, rekao je Springer.

„Šou Džerija Springera“ otkazan je 2018. godine, nakon 27 godina emitovanja. NBC Juniverzal odlučio je tada da tiho otkaže emisiju, bez zvaničnog saopštenja.

PRATITE NAS I NA INSTAGRAMU:

Izvor: Nedeljnik
Foto: Wikimedia Creative Commons

Advertisement