Connect with us

Biznis

NA PUT SA NAJBOLJIMA: Srpska trucking kompanija dobila zlatnu medalju zbog uslova koje nudi vozačima!

Published

on

Love Freightways” razlikuje se od drugih trucking kompanija čiji su vlasnici naši ljudi u SAD po tome što je specijalizovana za određene vrste transportnih usluga, kao i po tome što poseduje kompletnu logističku podršku za ovaj biznis.

Ali ono što je definitivno izdvaja u moru drugih kompanija koje se bave istim i sličnim poslom jeste činjenica da je, zahvaljujući kvalitetu i visokom standardu poslovanja, godine 2018. dobila zlatnu nagradu “National safety award” od strane “Great West Casualty Company”, poznate osiguravajuće firme – lidera na polju osiguranja kamiona i vozača u SAD.

Kompanija “Love Freightways” je stacionirana na Zapadnoj obali, gde ima dve poslovnice u dve države, u Bloomingtonu (Kalifornija) i Las Vegasu (Nevada), a počev od 2011. uspešno isporučuje pošiljke u 48 saveznih država, tokom cele godine. Poslovanje je, o čemu govori i gorepomenuto priznanje, usklađeno sa standardima osiguranja i regulatornim propisima. 

CRNO NA BELO: Prestižnu nagradu “Love Freightways” dobio za kontinuirani kvalitet usluga

Love Freightways” poseduje sopstveni, vrlo respektabilan vozni park, sastavljen od najnovijih modela kamiona, a svoje usluge nudi kompanijama svih veličina i različitih transportnih potreba. Evo šta se sve nalazi u njihovoj ponudi:

-Organizacija i ugovaranje transporta

24/7 nadgledanje flote i pošiljki

-Transport robe velike vrednosti uz A+ nivo osiguranja

Logističke konsultantske usluge

Optimizacija troškova transporta

-Osiguranje robe

Napravite karijeru vozeći sa/za Love Frightways pod izuzetnim uslovima

Kompanija pruža najbolje uslove svojim vozačima i owner operatorima, a onima koji dobro poznaju trucking business sve će biti jasno iz sledećih nekoliko pasusa ovog teksta. 

Svojim owner-operatorima, koje oni nazivaju partnerima u pravom smislu te reči, “Love Freightways” nudi garantovane i precizne, unapred određene rute (steady rides) visoke naplatne vrednosti, na teritoriji Kalifornije, Nevade i Arizone. Posao se obavlja bez posrednika (brokera), a obezbeđeno je prioritetno održavanje i bezbednost na visokom nivou. ⠀⁠

NAJBOLJE ZA NAJBOLJE: Kompanija daje najbolje uslove, ali traži i najbolje vozače i ownere

Za razliku od nekih drugih kompanija, koje svojim owner operatorima naplaćuju korištenje fuel kartica, “Love Freightways” svojim partnerima osigurava uštedu od 20 centi po galonu pri kupovini dizela, kao i velike popuste pri kupovini guma. Takođe, za potrebe transporta robe obezbeđeni su novi DryVan trejleri⁠ (2020). (Više informacija o ponudi Love Freightways OVDE) ⁠

Evo šta se još navode u njihovoj ponudi:

-92 % pay-off

-NO ESCROW⁠⠀⁠

-24/7 podrška dispečera ⁠⠀⁠

-$⁠1099 direktni depozit svakog petka

-PrePass ⁠⠀

-Safety bonus

A+ nivo osiguranja robe visoke vrednosti

S druge strane, od svojih owner operatora “Love Freightways” traži da obezbede komunikativne vozače starije od 25 godina (Class A CDL) sa   dobrom poslovnom etikom, koji zadovoljavaju sledeće uslove:

Više od 2 godine iskustva vožnje na dugim relacijama i 12 meseci iskustva u protekle tri godine

Čist MVR: Ne više od 3 prekršaja u protekle 3 godine. Svaka nesreća mora imati izveštaj sa lica mesta i ne sme biti izazvana vožnjom pod uticajem alkohola.

Timskim vozačima 80 cpm i garantovanih 5.000 milja nedeljno, zarada 20.000$!

Da “Love Freightways” nije slučajno dobio nagradu prestižne kompanije koja se bavi osiguranjem kamiona i vozača govore i zaista izuzetni uslovi za timske vozače, koji podrazumevaju početnu isplatu od 80 centi/milji, uz garantovanih 5000 milja nedeljno (Više informacija o uslovima koje nude OVDE)

NEDELJNA ZARADA OD 20.000$: Timskim vozačima Love Freightways nudi i brojne bonuse

Bruto zarada timova nije manja od $20.000 nedeljno, dok solo vozači zarađuju oko $10.000 nedeljno. Svojim vozačima Love Freightways daje na korištenje nove kamipone, garantuje im isplatu svakog petka u vidu direktnog depozita. Prazne milje su plaćene po istoj ceni kao i vožnja natovarenog kamiona, i, što je veoma važno – ne naplaćuje se ESCROW.

Kamiondžije u Love Freightways 3 nedelje zaredom voze duge relacije, da bi nakon toga dobili 5 slobodnih dana za odmor.

Ujedno, dobijaju i sjajne bonuse kao nagradu za lojalnost:

$1000 startni bonus

$2000 bonus za lojalnost nakon 3 meseca

-$3000 bonus za lojalnost nakon 6 meseci

Uslovi su isti kao i za owner operatore, traže se osobe starije od 25 godina, sa izuzetnom veštinom komunikacije, ispravnim rasuđivanjem, radnom etikom i sposobnošću da rade pod minimalnim nadzorom.

DOBRODOŠLICA ZA PARTNERE: Odlični uslovi za owner operatore

Takođe, potrebno je da imaju više od 2 godine OTR (over the road) iskustva i ne više od 3 prekršaja u protekle 3 godine, dok svaka nesreća mora imati izveštaj sa lica mesta i ne sme biti izazvana vožnjom pod uticajem alkohola.

Piše: Antonije Kovačević Foto: Love Freightways

Advertisement