Chicago, IL
64°
Clear
6:10 am7:30 pm CDT
Feels like: 64°F
Wind: 2mph S
Humidity: 42%
Pressure: 29.8"Hg
UV index: 0
12 am1 am2 am3 am4 am
59°F
57°F
52°F
50°F
48°F
MonTueWedThuFri
63°F / 48°F
66°F / 59°F
66°F / 50°F
57°F / 48°F
54°F / 45°F

Published 2 years ago

By admin

MVP NA RASPOLAGANJU PEŠIĆU: Jokić obavio testove u Zavodu i potvrdio nastup za reprezentaciju! (FOTO)

Centar Denvera staviće se na raspolaganje selektoru Svetislavu Pešiću

Nikola Jokić, najbolji košarkaš NBA lige, obavio je testove u Republičkom zavodu za sport, čime je potvrdio da će igrati za srpsku reprezentaciju na Evropskom prvenstvu u septembru.

Dvostruki MVP najjače košarkaške lige na svetu i centar Denvera bio je zvezda dana među zaposlenima u Zavodu, koji nisu propustili priliku da se fotografišu sa njim, a ujedno i pohvale na svojim zvaničnim internet stranicama.

“Jokić je u Zavodu za sport i medicinu sporta Republike Srbije obavio kontrolu sportske forme. Zavod za sport i medicinu sporta RS proverava zdravstvene sposobnosti, obavlja kontrole utreniranosti i utvrđuje nivo sportske forme sportista radi obavljanja sportskih aktivnosti i učestvovanja na sportskim takmičenjima na kojim se postižu najbolji rezultati”, napisali su iz RZS.

Nikola Jokić obavio je juče preliminarne preglede koji su obavezni za sve igrače državnog tima koji su na širem spisku za Evropsko prvenstvo koje će biti igrano od 1. do 18. septembra u Nemačkoj, Gruziji, Češkoj i Italiji.

PRATITE NAS I NA INSTAGRAMU:

Izvor: Kurir
Foto: RZSport.gov.rs

YOU MAY LIKE