Chicago
41°
Mostly Cloudy
6:56 am5:13 pm CST
Feels like: 34°F
Wind: 15mph WSW
Humidity: 79%
Pressure: 29.9"Hg
UV index: 0
WedThuFri
41/36°F
43/32°F
34/25°F

Published 2 months ago

By admin

MLADUNČE UGINULO ZBOG IŽIVLJAVANJA: Provalnici jahali magarce, pa snimak okačili na društvene mreže!

Mislili su, verovatno, da je zabavno, smešno i da će biti “super” za društvene mreže. I naneli bol Dušanu Radiću iz Donje Rače jer su upali na njegov posed i – jahali njegove magarce. A zdravo i pravo mladunče više nije moglo na noge, priča Radić. Magarence je umrlo nakon nekoliko dana…

Kako objašnjava, on i njegova porodica imaju ograđeni plac na 150-200 metara od kuće na kom drži životinje. „To su za mene više kao kućni ljubimci, zaista ih volimo, volimo životinje“, priča Dušan koji navodi da ima jednog magarca, mužjaka i jednu ženku. A imao je i magarence, koje je – uginulo.

„Imao sam malo mladunče koje je bilo staro dva meseca i deset dana. Primetili smo jedno jutro kad smo krenuli da ih nahranimo da je kapija polomljena, a magarence nije ustajalo i izgledalo je izmoreno“, priča nam Dušan i dodaje da su porodica i veterinar dali sve od sebe, ali da nije izdržalo.

Šta se dogodilo – nisu ni slutili. A saznali su nekoliko dana kasnije, kada su mu u salonu u kom radi kao berberin ispričale mušterije, tinejdžeri, da su na društvenim mrežama naišli na snimke na kojima se vide mladići koji jašu njegove magarce.

Radi se o momcima iz okoline i svi su punoletni, pričaon. Kad je došao do snimka, odmah ga je odneo u policijsku stanicu u Rači. Došli su policajci i obavili uviđaj.

„Od policije nemam nikakvih informacija“

„To su momci iz okolnih sela, znamo im imena, prijavili smo policiji, oni su saslušavani i – nikom ništa, nikakav odgovor dobio više nisam“, kaže.

Kako tvrdi, njegovom ocu su policajci na uviđaju rekli – „pa dobro, ovo nije ništa opasno“. Navodi da je više puta svraćao u policijsku stanicu i kaže da mu „niko ništa ne govori dokle se stiglo sa slučajem“.

„Ušli su u moj posed, ali ništa od kako sam prijavio – to je to“, navodi Radić i pita da li svako može da nam upada u privatni posed, kuću i radi šta hoće. Rešen je, kaže, da slučaj istera do kraja i planira da unajmi advokata.

PRATITE NAS I NA INSTAGRAMU:

Izvor: N1
Foto: Pexels

YOU MAY LIKE

KAKVA SCENA USRED AMERIKE: Najveći MMA borac svih vremena završio karijeru uz “Himnu za spas Srbije”! (VIDEO)
SRBIN KOJI RADI ZA FBI OTKRIVA KAKO IZGLEDA NJEGOV ŽIVOT: Ne spava po 9 dana, govori 10 jezika i pravi je genije!
A NIKO JOJ NIJE VEROVAO: Srpska pevačica sinoć je bila na dodeli Gremija sa Bijonse i Adel!
UGLEDNI LEKAR SUPRUZI NANEO STRAŠNE POVREDE: Dobio 30 dana pritvora, isplivali jezivi detalji!
ZOVU JE “KRALJICA TROTOARA”: Švajcarski mediji srpsku pevačicu proglasili najpopularnijom prostitutkom!
AMERIKANKA IZVREĐALA NOLETA I SRPSKI NAROD: Ne priznajem Đokovićevu titulu, Srbi imaju sindrom žrtve!
VELIKI DAN ZA NJUJORŠKE SRBE: Patrijarh služio prvu liturgiju u crkvi Svetog Save otkako je ona izgorela na Uskrs 2016. godine (VIDEO)
MOŽE SE ŽIVETI OD UMETNOSTI U SRBIJI: Svojim slikama i lepotom Danica napravila ozbiljan biznis na društvenim mrežama!