Published 1 month ago

By Serbian Times

MIŠA RONIN ULAZI U POLITIKU: Kandiduje se za gradonačelnika Novog Sada, evo kojem pokretu se priključio!

Miša Bačulov poznatiji kao Miša Ronin, majstor i trener borilačih veština i veliki humanitarac novi je član predsedništva pokreta „Evropski put Basta“, ali i budući kandidat pokreta za gradonačelnika Novog Sada.

Bačulov se do sada nije bavio politikom, iako se često oglašava na društvenim mrežama, deleći mišljenje o najaktuelnijim temama i problemima srpskog društva.

↓↓↓ Više o stavovima Miše Ronina možete pročitati u intervjuu ispod, koji je ekskluzivno dao za portal Serbian Times. ↓↓↓

Miša Ronin je imao zavidnu sportsku karijeru. Osvajač je bronzanih medalja na svetskom i evropskom prvenstvu u Tajlandskom boksu. Kao profesionalni borac, proveo je osam godina u Češkoj i dve godine u Holandiji.

Takođe, osnivač je humanitarne organizacije „Budi heroj“ koja je za dvanaest godina rada pomogla hiljadama gladnih porodica, podelila desetine hiljada novogodišnjih paketića deci sa invaliditetom, stotine dece poslala na rehabilitaciju i renovirala dve ruinirane porodične kuće.

Bačulov kaže da se za ulazak u politiku odlučio jer je ogorčen stanjem u našem društvu, odsustvom saosećanja, vladavinom bahatosti i ugroženim dostojanstvom građana Srbije.

Bačulov kaže da je pokret „Evropski put Basta“ odabrao “jer je iskusio život u Evropskoj uniji“.

Kako navode iz pokreta, Bačulov deli vrednosti i ciljeve za koje se zalaže pokret i siguran je da Srbija pripada Evropi i da je jedini ispravan put Srbije, put u porodicu evropskih naroda.

Bačulov je oženjen i otac je tri kćerke.

POVEZANE TEME:

MILION KORAKA ZA MALU LENKU: Marko i Zoran istrčali od Novog Sada do Ostroga kako bi sakupili novac za lečenje devojčice (2)!

SRPSKA DECA U PORTUGALU: Lozničani će predstavljati našu zemlju na Međunarodnom festivalu folklora! (FOTO)

DANICA CRNOGORČEVIĆ PO ČETVRTI PUT MAJKA: Sinu dala ime velikog svetitelja!

Izvor: Serbian Times
Foto: Printscreen Instagram @misa_ronin

YOU MAY LIKE