Chicago, IL
52°
Partly Cloudy
6:36 am5:31 pm CST
Feels like: 46°F
Wind: 10mph N
Humidity: 53%
Pressure: 29.74"Hg
UV index: 3
1 pm2 pm3 pm4 pm5 pm
52°F
52°F
50°F
48°F
48°F
FriSatSunMonTue
45°F / 25°F
37°F / 32°F
55°F / 37°F
59°F / 50°F
63°F / 46°F

Published 2 years ago

By admin

MILORAD PRODAJE VESPU: Sav novac ide za lečenje male Teodore!

Gospodin Milorad Velić iz Stare Pazove odlučio je da proda svoju Vespu sa prikolicom, a celokupan iznos ide maloj Teodori, kojoj je neophodan novac kako bi se što pre operisala u inostranstvu. Dođite sutra u Bulevar vojvode Mišića broj 49, Beograd (kod zgrade Sava osiguranja), gde će Vespa biti izložena i pomozite koliko možete.

Sutra, u nedelju 14. novembra od 12-15h u prostorijama kluba Društva ljubitelja Vespi Vespasian i Mini Klub Srbije biće organizovana promocija ove humanitarne akcije.

Svi zainteresovani su pozvani da dođu i pomognu koliko mogu kako bi se skupilo što više sredstava za malu Teodoru, a na licu mesta biće izložena i Vespa Milorada Velića kako bi je posetioci, ali i zainteresovani kupci videli.

Reč je o kompletno restauriranoj Vespi sa prikolicom čije početna cena iznosi 4.000 evra. Sav novac od prodaje gospodin Velić daje za Teodorinu operaciju.

Podsetimo, Teodori je ustanovljen veliki maligni tumor na moždanom stablu. Dg. Neoplasma malignum trunci encephali C71.7.

U pitanju je retka i teška vrsta tumora koja u našoj zemlji nije operativna zbog položaja na kom se nalazi. Pošto je uz tumor dijagnostikovan i hidrocefalus, Teodori je ugrađen VP šant radi oslobađanja viška likvora koji je bio povećan zbog tumora.

Pošto se tumor ne može operisati u našoj zemlji, potrebno je da Teodora što pre ode u inostranstvo na operaciju.

Porodica se obraća svim dobrim i humanim ljudima da im pomognu kako bi Teodora što pre otputovala na lečenje.

Sredstva su joj potrebna za lečenje, operaciju, specijalističke i kontrolne preglede, za dijagnostiku, imunološko lečenje, medicinski potrošni materijal, suplemente, lekove, za ortopedska pomagala kao i za putne troškove i smeštaj.

Dođite sutra u Bulevar vojvode Mišića broj 49 (kod zgrade Sava osiguranja) i pomozite koliko možete. Osim Vespe na ovoj lokaciji biće izloženi i brojni primerci automobila iz Mini Kluba Srbije.

PRATITE NAS I NA INSTAGRAMU:

Izvor: Nova.rs
Foto: Milorad Velić

YOU MAY LIKE