Chicago
72°
Clear
6:49 am6:29 pm CDT
Feels like: 72°F
Wind: 2mph SSW
Humidity: 66%
Pressure: 30.12"Hg
UV index: 0
WedThuFri
79/64°F
72/54°F
61/46°F

Published 4 months ago

By Serbian Times

NOVA KNJIŽEVNA NADA: Pesme talentovane Milice (11) osvojile brojne nagrade!

Talentovana učenica iz Beograda, Milica Radonjić, čije su pesme nagrađivane na brojnim školskim i gradskim takmičenjima.

Ona govori o svojoj ljubavi prema umetnosti:

-Ja sam Milica Radonjić. Imam 11 godina i završila sam peti razred OŠ “Mihailo Petrovic Alas” u Beogradu. Mnogo volim da glumim. Volim da se izrazim kroz scenske pokrete, da se pretvaram u različite likove donoseci im život. Mislim da su moj talenat prepoznali i drugi. Od malena sam učestvovala u mnogim predstavama u školi i pozorištu, snimala dečije obrazovne televizijske emisije, pobedivala na takmičenjima recitatora.

-Sigurna sam da u sebi imam tu neku “crtu” za glumu i uopšte umetnost, a koju ću, nadam se kroz obrazovanje unaprediti i obogatiti. Priliku za unapređenje upravo sam dobila u školi glume i govora u omladinskom pozorištu Dadov, gde rado provodim vreme. Pored glume volim da čitam i pišem. Inspiraciju za pisanje pronalazim u svemu što me okružuje – prirodi, ljudima, osećnjima i događajima. Pisanje mi pruža mogućnost da izrazim svoje misli i ideje, da prikažem svoj pogled na svet. Moje pesme su pobeđivale na brojnim školskim i gradskim takmičenjima. Jedna od njih “Ovo je moj svet”, objavljena je u Zbirci pesama “100 mladih talenata”. Takođe, mnogo volim da plešem, pevam, da idem u školu i da se družim sa drugarima. Trudiću se da negujem svoju ljubav prema umetnosti i kroz nju ostvarim sve svoje snove.

PROČITAJTE VIŠE:

“BOLAN, PUSTI ME U PI..U MATERINU”: Bosanac postao viralni hit nakon što ga je u Australiji zaustavio policajac! (VIDEO)

INCIDENT NA KONCERTU ALBANSKE PEVAČICE U NJUJORKU: Pokazala na sceni albanskog orla pa dobila telefon u glavu! (VIDEO)

JOŠ JEDAN SRPSKI MVP U NBA: Vasilije Micić potpisuje za Oklahomu!

Izvor: Kurir
Foto: Privatna arhiva

YOU MAY LIKE