Connect with us

Amerika

MARVEL PREDSTAVIO PRVOG GEJ SPAJDERMENA: Feminiziran, u čipkastom kostimu i sa veštačkim trepavicama! (FOTO)

Published

on

Kompanija “Marvel Comics” u vlasništvu Diznija najavila je debi prve knjige u kojoj će glavni lik biti otvoreno gej Spajdermen, koji će imati feminizirane karakteristike i biće obučen u čipku.

Fanovi Marvel stripova prvi put su bili obavešteni o ovim planovima tokom leta, kada je najavljen “WEB WEAVER: Modni dizajner ne baš blagih manira u Van Dajnuu dobija moć pauka i pokazuje nam sasvim drugačiju vrsta Spajder-ubice”.

Pisac Stiv Foks je takođe objavio kako ima “ogromnu gej čast” da predstavi prvog gej Spajdermena.

“IZNENAĐENJE: Imao sam ogromnu gej čast da pomognem u zajedničkom stvaranju WEB-WEAVER-a, koji će debitovati u “EDGE OF THE SPIDER-VERSE #5″ ovog septembra!”,napisao je Foks.

U drugom tvitu, Foks je dodao kako svoj novi gej lik nije učinio reprezentativnim za “SVE gej muškarce“. Sudeći prema nabranom, čipkastom kostimu i stereotipnoj pozi lika, izgleda da će Web-Weaver predstavljati “ženstvenu stranu” homoseksualnosti.

Umetnik Кris Anka je takođe objavio tvit u kojem je otkrivena kostimografija ovog lika sa lepršavim rukavima, “glamuroznim” trepavicama i šminkom oko očiju, i sa čipkastom kragnom.

PRATITE NAS I NA INSTAGRAMU:

Izvor: Breitbart
Foto: Printscreen Twitter @steve_foxe

Advertisement