Chicago
66°
Cloudy
6:44 am6:38 pm CDT
Feels like: 66°F
Wind: 8mph ENE
Humidity: 85%
Pressure: 30.04"Hg
UV index: 0
FriSatSun
70/59°F
77/63°F
77/63°F

Published 3 weeks ago

By Serbian Times

MANIJAK LJUBIO I PIPKAO DEVOJČICU SA POSEBNIM POTREBAMA: Stefan sve video sa prozora, a evo kako je reagovao!

Manijaku B.K. (36) sa Bežanijske kose, u ponedeljak, je određen pritvor do 30 dana pod sumnjom da je u parku na klupici ljubio, dodirivao i pokušao sa sobom da povede devojčicu sa posebnim potrebama. Njemu jer pisana krivična prijava zbog nedozvoljenih polnih radnji.

Ko zna šta bi sa detetom bilo da Stefan B. sa svoje terase nije video njemu nepoznatog muškaraca kako pokušava da obljubi maloletnu komšinicu. On je odmah pozvao oca devojčice, pa su zajedno pokušali da ga uhvate. Opis je dao policiji koja ga je brzo uhapsila.

Po zahtevu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu manijaku je određen pritvor.

PROČITAJTE VIŠE:

-Čuli smo da je komšija Stefan sedeo na terasi, a da je u parku bila devojčica iz naše zgrade. On je u jednom trenutku video da je pored nje seo nepoznati muškarac. Tada ju je zagrlio i počeo da je ljubi i dodiruje. Stefan je odmah pozvao oca devojčice i čuli smo da su zajedno jurili manijaka. Uhapsila ga je patrola sa Novog Beograda- kaže jedna od stanarki zgrade u Partizanske avijacije.

Istragu vodi Treće osnovno javno tužilaštvo koje ćree u toku postupka saslušati svedoke, ali i oštećenu devojčicu u prisustvu roditelja.

B.K. do sada nije hapšen zbog nedozvoljenih polnih radnji.

POVEZANE TEME:

STRAŠNA NESREĆA KOD ZAJEČARA: Pijani vozač udario moped i pobegao, dečak (11) ostao bez noge!

NIŠKI LEKARI IZVELI NEMOGUĆE: Deki Zoranu spasli odsečenu šaku, operacija je trajala 6 i po sati! (FOTO)

HEROJSKA BORBA JANE (12): Devojčica uprkos bolesti ne odustaje od svojih snova i sa majkom čeka na transplantaciju bubrega! (VIDEO)

Izvor: Telegraf
Foto: Pixabay

YOU MAY LIKE