Chicago, IL
61°
Partly Cloudy
6:30 am5:36 pm CST
Feels like: 61°F
Wind: 9mph S
Humidity: 41%
Pressure: 29.54"Hg
UV index: 0
10 pm11 pm12 am1 am2 am
61°F
59°F
55°F
55°F
55°F
TueWedThuFriSat
68°F / 27°F
34°F / 21°F
46°F / 32°F
48°F / 37°F
59°F / 48°F

Published 1 year ago

By Serbian Times

MAJKA NESTALE ANE OTKRILA DA SU SE ĆERKA I ZET SVAĐALI: “Želela je da deca dođu kod nje, on nije dozvolio!”

Nestanak Ane Volš rođene Beograđanke i majke troje dece iz grada Kohaseta u Masačusetsu, o kojoj se od 1. januara ništa ne zna uzburkao je srpsko-američku javnost.

Ana Volš je misteriozno nestala nakon što je napustila svoj dom nedaleko od Bostona kako bi uhvatila let za Vašington rano ujutru 1. januara. Međutim, Ana, koja ima tri sina od 2 do 6 godina, nikada se nije ukrcala u avion, niti je stigla do aerodroma. Od tada je niko je više nije video, kao da je u zemlju propala. Usledila je opsežna potraga.

Među onima u Srbiji koji s velikom pažnjom, netremice, očekuju vesti s druge strane okeana, jeste i Milanka Ljubičić majka nestale Ane. Ona negira da je Ana bila u svađi sa svojim mužem Brajanom Volšom. Iako ne krije da je bilo trzavica.

Jedino što vidim kako mogući razlog svađe je to što je ona želela da i deca dođu kod nje u Vašiongton, ali Brajan pošto je još uvek bio u tom sudskom procesu i pošto nosi nanogicu nije dozvolio da deca idu… Eto jedino to bih mogla da navedem kao jedan od mogućih razloga za nesuglasice. Drugo ništa ne mogu da kažem. Uvek su bili nasmejani raspoloženi – rekla je Milanka Ljubičić.

PRATITE NAS I NA FEJSBUKU:

Na pitanje da li se ćerka žalila na ponašanje muža, Milanka je odgovorila odrično i dodala:

Ne, nije se žalila, ali jedino kad je došla u novembru požalila se da sve ovo sa Brajanom predugo traje, da je umesto dva meseca ostao skoro godinu dana u toj iznajmljenoj kući i da joj nije prijatno da toliko putuje, a želela je da deca budu sa njom – ispričala je majka nestale Ane Volš.

Podsetimo, majka troje dece Ana Volš je nestala bez traga, a ono što je poznato jeste da je trebalo da ode u Vašington radi posla. Međutim, na taj let nikad nije stigla. Brajan Volš je prijavio nestanak svoje supruge u sredu 4. januara, a istog dana je nestanak je prijavio i njen poslodavac.

Nešto kasnije Brajan Volš je uhapšen pod sumnjom da je dovodio u zabludu organe koji su istraživali Anin njen nestanak.

Sa lisicama na rukamna Brajan Volš našao se juče pred američkim tužilaštvom gde je naveo da nije kriv, a u porodičnoj kući nađen je krvavi nož koji je upotrebljivan, ali i sredstva za čišćenje u vrednosti od 450 dolara. Takođe, nađena je i testera, a istražitelji su pretražili i deponiju.

POVEZANE TEME:

NIKOLA PONOVO PIŠE ISTORIJU: Jokić tripl-dablom u pobedi protiv Lejkersa dostigao novi rekord! (VIDEO)

SLAVNOM FUDBALERU SLOMLJENO SRCE: Ivica Dragutinović se oglasio posle smrti oca! (FOTO)

TRAGEDIJA SVE VEĆA: Služba odvela troje dece Ane Volš, evo ko će voditi brigu o njima!

Izvor: Blic.rs
Foto: Printscreen Facebook

YOU MAY LIKE