Chicago, IL
63°
Fair
6:10 am7:30 pm CDT
Feels like: 61°F
Wind: 15mph SSW
Humidity: 51%
Pressure: 29.73"Hg
UV index: 0
3 am4 am5 am6 am7 am
61°F
61°F
61°F
61°F
61°F
MonTueWedThuFri
63°F / 48°F
66°F / 59°F
66°F / 50°F
57°F / 45°F
57°F / 41°F

Published 1 year ago

By admin

MAJKA IZVRŠILA GNUSAN ZLOČIN: Decu godinama držala u skladištu, pronađena u vrećama i koferima!

Majka dvoje dece koja su pronađena mrtva u koferima na Novom Zelandu optužena je za njihovo ubistvo, prenose novozelandski mediji. Novozelandska policija pokrenula je 11. avgusta istragu o ubistvu u Oklandu, nakon što je porodica pronašla tela dece dok je pregledavala sadržaj skladišta koje su kupili na aukciji.

Deca su bila stara između pet i 10 godina kada su umrla, rekli su istražitelji, a veruje se da su njihova tela bila u skladištu najmanje tri ili četiri godine. Optužena 42-godišnja žena pronađena je u Južnoj Кoreji, odakle je izručena Novom Zelandu, a danas se pojavila na sudu, preneo je Skaj njuz. Tokom saslušanja nije morala da se izjasni o krivici.

Vlasti Južne Кoreje uhapsile su ženu u gradu Ulsan na jugoistoku zemlje. Južnokorejska policija utvrdila je da je majka rođena u Južnoj Кoreji, ali da se kasnije preselila na Novi Zeland, gde je dobila državljanstvo. Vratila se u Gangnam u Seulu u Južnoj Кoreji 2018.

Istražitelji su naglasili da porodica koja je otkrila tela nema nikakve veze sa smrću. „Nadamo se da će istina o slučaju, koji je privukao pažnju širom sveta, biti otkrivena ekstradicijom“, saopštilo je u utorak ministarstvo pravde Južne Кoreje.

PRATITE NAS I NA INSTAGRAMU:

Izvor: Index.hr
Foto: Pexels

YOU MAY LIKE